onsdag 29. januar 2020

Sms tjeneste

SMS -tjenester til bedrifter og organisasjoner. Sms-tjeneste med eget kodeord! Passer for deg som ønsker å både sende sms og motta sms via eget kodeord. Pling er en nettbasert løsning for bedrifter og organisasjoner som ønsker å sende og motta SMS fra internett. Vi har løsninger for mer effektiv SMS -kommunikasjon med både ansatte, kunder og andre kontakter.


Lær mer om mulighetene med Intouch SMS.

Statens vegvesen tilbyr kjøretøyopplysninger via SMS. Tast inn REGNR (mellomrom) og registreringssnummeret på kjøretøyet du ønsker å få informasjon. Mobile kommunikasjonsløsninger, SMS tjenester og verktøy, SMS Gateway, SMS betalingstjenester og kampanjer. Enkel og effektiv kommunikasjon med SMS. Prøv KeySMS gratis med SMS her og nå.


I pristabellen listes kun eventuell pris for bestilt tjeneste. Du kan få varsel når lønna kommer inn på konto, kortet ditt. Bulk SMS , mobilbetaling, sms -betaling, Premium SMS , GAS, 2-veis kommunikasjon, abonnementstjenester, HLR lookup m.

Supporterklubben tilbyr scoringsvarsel og de viktigste nyhetene fra Anfield rett til din mobiltelefon! Få statusen på ditt fly direkte på mobilen. Med denne tilleggstjenesten får du en SMS timer før avreise som inneholder informasjon om flyreisen. Med SMS -bank kan du utføre banktjenester. Om du ønsker å ha muligheten til å bruke innholdstjenester,.


Har du meldt deg på en innholdstjeneste til mobil, enten frivillig eller ved en feiltakelse, kan det være vanskelig å avbryte det løpende abonnementet. SMS-tjeneste oppsummerer livet ditt på noen få tegn. Nød- SMS , tjenesten som gir døve, hørselshemmede og talehemmede mulighet til å sende SMS direkte til 11 1og 1i nødsituasjoner. Etter dette må du henvende deg til oss på e-post eller telefon. Slik gjør du det: Er ikke restavfallet, papiravfallet eller.


Oslo Børs tilbyr sanntidskurser på SMS , og en rekke ulike varslinger for aksjer, indekser og fond. Short Message Service ( SMS ) er en tjeneste som er tilgjengelig på de fleste moderne mobiltelefoner. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit du skal. Få saldo og siste bevegelser på bedriftens kontoer enten du er på reise eller ute av kontoret.


Bli varslet med en SMS når det skjer noe på kontoen, og få en. Vi jobber nå med en manuell tjeneste som vil gi gode svar på disse spørsmålene og satser på å ha.

SMS Gateway integrerer utsending av SMS i bedriftens egne systemer. Tjenesten koster kroner per SMS du mottar. Dette er en fleksibel løsning som kan tilpasses den enkelte bedrifts behov med.


Sjekk opplysninger om bil, motorsykkel og andre kjøretøy. Tast inn registreringsnummer og få informasjon om blant annet frist for EU-kontroll, kilometerstand. Forenkle kommunikasjonen og effektiviser arbeidet med vår SMS -løsning og komplette søketjeneste.


Mobilbetaling av varer, tjenester og donasjon via SMS mot bedrifter og organisasjoner. CPA GAS krever ingen forhåndsregistrering. Takk for en flott tjeneste ! Når sms -tjenesten lanseres senere i år vil døve og hørselshemmede kunne kommunisere direkte med nødmeldesentralene ved hjelp av tekstmeldinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.