torsdag 27. august 2020

Rekkverk i glass

Rekkverk i glass

Rekkverk i alle mål og farger produsert i Bergen. Se mer og kontakt oss her! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Rekkverk i glass

Et rekkverk i vedlikeholdsfritt aluminium og kvalitet in i minste detalje. Uten stolper og med store glass skaper du en maksimalt uhindret utsikt. Velg farger på glass og detaljer. Veggfester til glass og håndløper gjør også tilpasningen enklere. Minimalistisk og estetisk glassrekkverk uten stolper gir maksimalt med utsyn og utsikt.


Her er fire lekre løsninger for deg som vurd. Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Kjøp på nett eller i butikk. Alltid konkurransedyktige priser! Når du bygger en terrasse, balkong eller ønsker en ny trapp, kan det være bra å ha et beskyttende og stabilt rekkverk.


Rekkverk i glass

Et flott rekkverk passer inn. Denne modellen bygger på. Det blir stadig mer vanlig at bedrifter bruker glassrekkverk, da det oppleves. Vi har fire hovedtyper av rekkverk , og vi kan tilpasse hver type etter ditt behov.


Konstruktiv bruk av glass i rekkverk er ikke omtalt. Vi leverer, monterer og tilpasser rekkverk etter ditt behov. For å lese mer må du logge inn eller kjøpe tilgang.


Rekkverk i glass

Vi kan nå også levere rent glass som rekkverk med spesielle rustfrie brakketten til innfesting til gulv og mellom glassen. LINEA rekkverk i glass og aluminium er en god løsning for dem som ønsker å friske opp fasaden og sette et endelig punktum for kostbart og tidkrevende rekkverks. Med hjelp av tegneprogrammet vårt kan du designe rekkverket slik du ønsker. Designe ditt eget rekkverk.


Du skriver in målene dine, velger tilleggsvalg etter ønske. For rekkverk under 10m blir det et. Aluminium rekkverk uten håndløper. Art-Midtstolpe (komplett) 1. Alle rekkverk leveres med personsikkert, laminert glass - Lamitech Impact.


Skikkelig underlag er ekstremt viktig. Laboratorieprøving har de siste årene avdekket at mange rekkverk av glass ikke oppfyller kravene i byggteknisk forskrift (TEK10) og gjeldende standarder. Glass til rekkverk (Klart) 1. Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset og naturen inn i boligen din på en helt ny m. Er det flott utsikt er glass i rekkverk et naturlig og flott valg.


Nyt utsikten uten vedlikehold. Ja, det kan du ved kjøp av et glassrekkverk med rustfrie stolper og topprekke. Våre rekkverk er sammensatt av kvalitetskomponenter. Et godt rekkverk skal være stabilt og beskyttende samtidig som det skal fremstå som pent og stilfullt. Vi fører modeller som passer enhver boligtype og behov.


Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit du skal. Umbra Produkter AS leverer alt innen solskjerming, samt glass og aluminium til både privat og næring. Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader og. Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør.


Bruk av glass i trinn begynner å brukes oftere. Finn beste pris på Rubrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.