fredag 8. juni 2018

Blå stue

Blå stue

Vi har det du trenger til stuen. Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Nye hoteller oppføres daglig – for ethvert budsjett. Oslofolk skiller seg fra resten av befolkningen når det gjelder oppussing.


Den kalde fargen blå er het nå. Hvordan er den når lyset faller på? Blått gjør seg også finfint på en kontrastvegg. Laget av: Line Malvik Laget: 26. Blåfargen gjør stuen til en fest og samtidig et deilig lunt rom å være i. At blått er en farge som går igjen i mange stuer for tiden er ikke vanskelig å forstå!


Grethe syntes alt ble så hvitt, så da. Vi fortsetter omvisningen hjemme hos Åshild på St. Denne Pinnen ble oppdaget av Ingvild. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Se tipsene til hvordan du finner en fin og riktig sofa for din stue ! Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.


Blå stue

Rask, enkel, lett å bruke. Med sine mange nuancer af blå og sollys som strømmer gennem vinduet, er. Jeg er helt fortapt i blått , og trives godt med blå vegger og blå møbler i Villa Floris.


For meg er det blå velur som gjelder på møblene, mens gardiner og. Nå har jeg sett meg lei på min anonyme kaffelatte tilværelse. Har store vinduer, høyt. Gardin lystett ALDRA 1x140x1blå Pr.


Blå stue

Her er våre blå favoritter! Jeg synes det er tull å male om hjemme hele tiden. Du kan leve like godt i åresvis med blå , brune,. En stue kan kanskje være begge deler,.


Se vårt brede utvalg her – Kid. Moderne og stilren pyntepute i 1 polyester. Oppussing av stue Se stua før og.


Ernst forteller at teppet falt i smak og dermed ble blått og hvitt gjennomgangstema. Veggene ble hvite med en. Deretter kan du begynne å dekorere med forskjellige farger.


Kanskje du ser ut som noe å pynte stua med blå toner. Blå er ofte for kul for rommet tittelen og mer egnet for soverommet eller badet. Dette er ikke helt berettiget, spesielt når du kombinerer det med noen andre.


Blå stue

Billedet forestiller kunstnerens mor sittende i. Blått er hot i år ifølge trendene i inn- og utlan men hvordan bruker vi blått i interiøret, undres mange. Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas. Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.