onsdag 30. oktober 2019

Møbelsnekker bokhyller

Bokhyller Direkte fra Lager. Trenger du møbelsnekker ? Legg inn anbud gratis hos oss! Finn den perfekte bokhyllen for ditt kontor hos AJ Produkter.


Møbelsnekker Oslo er din møbelsnekker i Oslo.

Alt er håndlaget i Tigerstaden med fokus på detaljer og kvalitet. Plassbygd bokhylle er noe som befinner seg i nær sagt i alle hjem. Mange ønsker å utnytte plassen bedre, da kan en plassbygd bokhylle være tingen.


Din lokale møbelsnekker. Håndlagde møbler etter dine ønsker av faglærte møbelsnekkere. Jeg har akkurat nå en møbelsnekker som bygger bokhylle hjemme hos oss.


Vi opererer primært på privatmarkedet og målet er at alle kunder skal bli fornøyde enten de har kjøpt en enkel bokhylle eller et eksklusivt kjøkken.

Se interiørdesignernes tips om hvordan du best innreder med bøker hjemme. Hyllene bør ikke ha skarpe kanter hvis de skal males. Bredt utvalg av bokhyller for oppbevaring til din stue, alt etter ditt behov! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp bokhyller til kontoret hos AJ!


Stort utvalg i nettbutikken. For våre næringskunder så produserer vi blandt annet spesialinnredninger som for eksempel integrerte AV-løsninger. Designermade er en møbelsnekker og designstudio i Bergen.


Vi designer og produserer spesiallagede møbler. Spesilaltilpassede bokhyller skreddersydd til dine individuelle behov og spesifikasjoner. Finner du ikke det rette bordet eller den riktige TV-benken, eller ønsker du å utnytte rommet under trappen? Som møbelsnekker kan vi i vårt snekkerverksted hjelpe. Spesialproduserte bokhyller med skap og skuffer.


Tommy har over års erfaring som møbelsnekker. Han er en moderne møbelsnekker som bruker 3d. Har du bøker eller pyntegjenstander som du vil skjule eller vise fram?

Få orden på alt sammen med hyller. MÅL: Det er ikke alltid standardmålene på skap og bokhyller passer. Hos en møbelsnekker får du interiøret på millimeteren. Våre møbelsnekkere kan gjøre din visjon til virkelighet. Vi kan eksempelvis bygge kjøkken, garderobe, bokhyller eller unike møbler.


For den kresne kunde tilbyr vi håndlaget og spesialdesignede bokhyller tilpasse de behov du har. Vi lager spesialinnredninger tegnet og laget. Når vi får besøk av folk som ikke har vært her før får vi alltid skryt for den fine bokhylla vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.