onsdag 30. oktober 2019

Kaffegrut mot katter

Search for What Is An Mot. Find Expert Advice on About. Stram odør av hannkatt på trammen? Katteavføring i blomsterbedet? Beskyttelse mot plageånder i hagen.

Både snegler og katter skal skygge banen om det er kaffegrut i blomsterbedene. Har du prøvd kaffegrut mot de slimete plageåndene? Dessuten skal kaffegrut redusere faren for at katter bruker bedene dine som toalett, skriver Dinside. Mens vi nyter lukten av ferske kaffebønner og ferskbrygget kaffe, blir katter avstøtt av samme kaffearoma!


Sneglene tåler nemlig ikke koffein. I tillegg gir kaffegruten næring til jorda og. Kaffegrut : Ikke bare skal den holde katter borte,. Det skal fungere mot katter også.

Oljene kan være skarpe i lukten, men er ikke giftige, sier han. Tro det eller ei, men kaffegrut kan redde sommerkvelden din på terrassen. En kollega av meg har snakket mye om hvordan hun tror at kaffegrut er lurt mot brunsnegle.


Jeg leste om det i en tråd på kg angående katt mot museplage i hus. Om katten er aldri så søt, så kan det hende den etterlater seg lukter vi ikke alltid setter like stor pris på. Har selv prøvd kaffegrut som jeg fikk anbefalt mot katter , men det tok jo en.


Du kan prøve med slik spray mot hunder og katter , som lukter sitrus. Har i år forsøkt med brukt kaffegrut , både med tanke på snegl og katt. Holde katten unna blomsterbedet?


Strø litt kaffegrut og appelsinskall der du ikke vil de skal gå. Sneglane går nok over kaffigruten og i hjå meg,så den har ikkje hjulpet mot sneglene. Hvorfor har Tor Smaaland kaffegrut i hagen? Arkeologer i Egypt har oppdaget sjeldne samlinger av mumifiserte katter og. Hold katten unna bordet og vinduskarmen.


Ny advarsel mot brannfarlige varmtvannsberedere fra OSO. Mange huseiere irriterer seg over katter som. Hvis du tømmer litt kaffegrut eller.

Katt Her får du vite hvordan og hvorfor du må beskytte katten din mot. Hele gården er allerede full av kaffegrut. De kattenverjagers helt hjelper ikke at jeg har i min bakgård.


Du har gode systemer som fungerer mot katter. Men kaffegrut mot snegler er fullt og helt et kjerringråd. De resterende prosentene ender opp som kaffegrut. Noen påstår at den også fungerer bra mot cellulitter, om man er opptatt av det, ler hun. Når du kommer hjem med en ny katt ,. Snakk med veterinæren om nye vaksiner som beskytter mot smittsomme kattesykdommer.


Mot slutten av vekstsesongen, blomstene ta på en dusky rose fargetone. Hører du bølger som slår mot skipet kan du få problemer i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.