onsdag 5. juni 2019

Gulli gård

Her kan du møte alpakkaer, dvergeiter, sauer, høner, ponnier,kaniner og griser. Besøksgården er åpen utvalgte søndager. Følg med på facebook for informasjon! Nytt kjøkken, ny trapp eller ny garderobe er for de aller fleste en stor investering og et viktig valg.


Mandag – Fredag: – Torsdag: – Lørdag: – 13.

Trenger du varene levert? Barna kan få prøve ponniridning og kjøre vogn bak. KROER: – Det var sønnen min som absolutt ville. Maria kirke i Tønsberg lauper land og St. Flere her bor i Follo eller distriktene rundt.


S: Hun er fire ganger norgesmester i saueklipping. Caroline Ann Nicol har klippet. Video av monamoe produksjon.

Gulli med Rasten engstykke. Musikk: Carefree,by Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By. Hvor lå den første gården på Gulset. Tradisjonen vil ha det til at Gulset gård lå her på Gulset toppen.


Kjærås, som kjøpte svigerfarens gård på Nedre Skjelland (s. d.). Til søndag klipper de sauene, spinner og strikker. Vi skal dit med en vennefamilie hvis været blir bra. Spælsauene har lange dekkhår og myk underull. Veibeskrivelse Fra Tønsberg - ca km.


Kjør RV 3nordover ut av byen. På gården får vi blant annet se afrikansk dverggeit,. Vakre Melnes Gård ligger i naturskjønne omgivelser min fra Oslo ved Øyeren.


Vi tilbyr arbeidstrening, avlastning,. Bakekurs og oppskrifter. Gården Rølia ligger i Henning i Steinkjer. Foto: Simenstad Gård på Hedmarken. Norge ble bygget av frie bønder og husmenn.

I julen, som opprinnelig er en feiring av vintersolverv,. I høst har vi partert både lam fra Nordmarka og nevnte Boergeit fra Sandem Gård på Spydeberg. Vi kjøper hele skrotter rett fra bøndene,. Igår var det sikkert sensommerens siste findag (selv om jeg sikkert har sagt det flere ganger nå, hehe).


Vi bor jo litt på landet, i Ski, og da er det ikke langt. Deler av familiebedriften: Janne-Christine, tantebarnet Amelia fra Drøbak og Kari med Frost, Nola og Flisa. GULLI GÅRD i Kroer Det er ikke mange besøksgårder med. Hun og væren Hårek ser fram til å ha mer selskap.


Unni Aspås ønsker her velkommen til Åpen Gård. SHF tar ikke i mot besøkende fra barnehager og grunnskoler, og henviser i stedet til besøksgårder i området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.