fredag 26. april 2019

Gravstein tekst

Vi har et stort utvalg av gravstein som kan leveres over hele Norge. Gravsteiner i ulike utførelser og materialer. Noen ønsker gravstein med minneor andre ønsker kun navn og dato.


Her finner du en oversikt over aktuelle minneord. Gode høstpriser og rask levering. Alle priser inkludert montering over hele landet.

Se oversikt over forskjellige typer gravstein , former,. Velg steinen du liker og sett på, eller fjern tekst og dekor som du ønsker. Se gjerne også vår gravsteinkatalog. Etter at du har laget din egen stein,. Steinriket har nå utviklet et program hvor du kan selv forme din egen minnestein, med tekst og ornamenter.


Du finner forslag til tekst til gravstein her. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne riktig gravstein. Det er vanligvis skrevet på en gravstein eller plakett.

Vi leverer gravsteiner i alle steinsorter. Med lang erfaring i bransjen hjelper og veileder vi i valg av en gravstein tilpasset den enkelts ønsker. Verktøyet komponer gravstein simulerer inngravert tekst på gravsteiner.


Høy kvalitet og hurtig levering. Se litt av vart utvalg av gravsteiner. Vi spesialtilpasser gravsteiner etter ditt behov. Fonus ønsker å gjøre valget av gravstein enklere ved å tilby over 1forskjellige gravstein -modeller, alle med mulighet for et personlig motiv.


Alle våre priser er inkl gravstein , sokkel, gravering,frakt og montering i hele Norge. For å lage et bilde av en gravstein , må du velge en modell og en farge du liker Deretter kan du legge inn og prøve ut tekst , bokstavtyper, datofelt,. Gullskriften på en gravstein er så godt som borte.


Hvem får man til å fikse det? Norskprodusert, designbeskyttet gravstein fra Nergård Stenindustri AS. Vi er idag en av landets ledende leverandører innen gravstein. Våre fagfolk er blant de mest. Det er mulig å velge alle skrifttyper på våre gravsteiner.


Valg av skrift på gravstein , avhenger av personlig smak. Se utvalget på våre nettsider. Se udvalget af skrifttyper til inskriptioner på gravsten.

Stenhuggeren rådgiver dig i valget af den rigtige skrifttype til de forskellige typer gravsten. Minneord på gravsteiner – hva har folk skrevet før? Det navnet som settes på skal være identisk med navnet på. Vi er kjempefornøy og mamma var overbegeistret.


Så vi er superfornøyd med alt dere har gjort. Stort utvalg av gravstein. Hos Nergård har du lov å forvente litt ekstra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.