fredag 28. september 2018

Lakkering bergen pris

Har du vært uheldig og trenger en mindre reparasjon på bilen? Spesialiteter på alle typer lakkering. Velkommen innom oss for en hyggelig prat! Legg inn anbud gratis hos oss.


Fixbil lakkerer kun skaden, ikke hele bilen. Er det noen lakkerere her som kan si meg hva det vil koste for en full lakkering av en bil.

Vi lakkerer alle typer MC fra nye- til veteran. Vi kan lakkere alt fra kjøkken til bad. Bilkosmetikk har konkurransedyktig pris på billakkering, skader fra steinsprut og parkeringsbulker. Vi betjener primært bedrifstmarkedet, men tar også private kunder med lakkering av kjøkken, møbler, felger, motorsykler, sykler etc.


Vi stiller store krav til. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like. Beregn pris på kantkjøring og lakkskade Beregn pris på lakkering Beregn pris på lakkering Se fargeutvalg Galleri med utført arbeid.


Vi hjelper deg med anbud på lakkering.

Vi tilbyr lakkering , reparasjon av bilglass, dekk og felger, samt hente-service etter avtale. Spar tid – få pris online! Benytt vår skademodul og marker skaden på DIN bil. Vi har gjort det superenkelt å få pris. Lakkproffen holder til på.


Hvor mye koster en full lakkering av en bil? Trenger ikke en nøyaktig pris , men er nysgjerrig på hvor mye det egentlig koster. Det kreves ikke lakkering og sparkling. Har du fått en lakkskade har vi avdelinger i Oslo, Hvalstad og Drammen som rimelig tar hånd om skaden.


Felgteknikk er Norges ledende felgverksted. Billakkering er det Bilkosmetikk kan best. Vi reparerer kantkjørte felger, retter urunde felger og mye mer! Felgretting, sveising, lakkering , polering og reparasjon.


Vi utfører reparasjon av alle typer felger i størrelsen til tommer. Heisann Flytter snart til Bergen. Og bodykitet mitt er forhåpentligvis ankommet i løpet av juli. Når det er påkommet og tilpasset skal eg lakkere opp igjen heile.


Vi bruker kun den beste lakken som til enhver tid er på markedet,.

Er du på felgen etter et møte med en fortauskant? Har en hel lakkering på en bil som jeg. Kanskje ikke helt Polen-priser, men halvparten og under av typisk norsk pris. Jeg har alltid hatt sans for den, jeg liker spesielt det meget moderne utseendet og.


En liten kjøretur fra Bergen får du billakkering og biloppretting lokalisert i Arna. Vi håndterer også lakkering av båt, bobil,. Recommendations and Reviews. Kjempeservice, kjempejobb! Noen her som har fått lakkert frontene på kjøkkenet?


Malermester Eilif Andersen fra Bergen er i utgangspunktet skeptisk til at resultatet blir vellykket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.