mandag 28. mai 2018

Elektrisk gressaks med langt skaft

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Praktisk måte å kutte plenkanter - uten å bøye seg ned Se mer.


Den er ganske nødvendig for grensaksenes funksjon. Leng-den på skaftet er også viktig, et lengre skaft overfører mer kraft til skjæret.

Lett å komme til med ved kanter, rundt busker og trær. Teleskopisk gressaks -Inkl. Løvrive med tenner i stål.


Men flere produsenter har laget løsninger med en liten kjedesag på et langt skaft - grensager med sagkjede. Disse drives av elektriske motorer,. GARDENA-settet med batteridrevet gressaks og busktrimmer er et ekte allround-redskap til hagen.


Gressaks - Langt skaft og dreibar Gressaks - Langt.

Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Græssaksens lange skaft gør, at du kan klippe græskanterne stående. Kjøp gressaks billig i nettbutikkene. Denne innovative græssaks har øget klippekapacitet på grund af det smarte servosystem, der. Du får en liten, lett maskin med dobbel nylontrå.


Flyttebart ekstrahåndtak. Uegnet for grovere jobber. Med Gardena Accu gressaks ClassicCut kan du enkelt og uten strømkabel klippe plenkantene. Kombinert gressaks og busktrimmer på V, Amp Lithium batteri.


Denne kommer til på vanskelige områder og har kun en vekt på kg! Test av elektriske hekksakser. Spar på kræfterne med “Servo” græssaks, der med det unikke servosystem, går let i selv kraftigt græs.


Den fleksible GARDENA Comfort dreibar gressaks med langt skaft gjør det enkelt å klippe plenkanten presist i oppreist stilling som skåner ryggen.

Klassisk gressaks som kan tilpasses din høyde for å få den beste arbeidsstillingen fra til 1cm. Elektriske hageredskaper fra Bosch er pålitelige hjelpere for deg som ønsker å holde hagen i toppform. Våre hageredskaper har lang levetid og overbeviser med. De elektriske er med ledning.


Det finnes også trimmere på batteri,. Stor klippebredde, langt skaft og gjennomført solid utført trimmer. Køb Græssaks med skaft - Gardol online hos BAUHAUS. Skriv til oss Chat med oss ved å klikke nederst i høyre hjørne.


Med elektrisk hjelp Selv de enkleste manuelle oppgaver kan ofte gjøres med elektrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.