tirsdag 28. mars 2017

Skrapematte

Skrapematte

En skrapematte bør være. Fra 2kr Sammenlign Sammenlign. Våre mattesoner skraper det groveste smusset fra. Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Skrapematte

Dørmatte med avskrapning som kan brukes både inne og ute. Avskrapningsmatte må ha god skrapeeffekt og smusset bør falle gjennom matten. Se våre anbefalte matter. Baksiden er antisklibehandlet og i tillegg.


En klassiker som har eksistert i mange år. Skrapematte - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. V-Mat er en robust skrapematte som sluker både grus og grov smuss, fanger opp snø og minimerer sklirisikoen.


Skrapematte

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Type: Twisted velour med stiv bust.


Entrè Panther er en skrapematte som holder på skitten. Effektiv skrapematte beregnet for både innen- og utendørs bruk. Den skraper bort grovere skitt fra sko og støvler.


GEGGUS Norge er en avdeling av MatteCompagniet AS. Matten passer godt til lett og medium. Derfor har vi i dag det beste mattesystemet. Den passer godt til lett og medium. Entrématten skraper bort grovere skitt fra sko og støvler.


Struktur 1 aluminium. Entre Silver TextiBrush er en helsikker brønnmatte hvor stavene med børste ilegg skaper en førsteklasses skrapematte samtidig som stavene med tekstil suger til. PRODUKTDATABLAD JAGUAR ORIGINAL Jaguar Original er en slitesterk skrapematte som passer utmerket i entreer med stor trafikk i offentlig miljø. Her anbefaler vi en skrapematte i aluminium.


MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av gummimatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele. Vi har markedets beste priser på gummimatter. Den skal helst plasseres som siste matte i en komplett entréløsning, sammen med en skrapematte , eller alene der det er plass eller behov for en skrapematte. Plainguard er en ren skrapematte som kan benyttes utvendig eller i vindfang for å fjerne grov smuss. Brukes ofte i kombinasjon med tørkematter som Topguard.


Ved regn og slapsvær vil du alltid dra med deg smuss, grus og fuktighet inn på kontoret. Pass på å stoppe det ved inngangen med en effektiv skrapematte. Meget god som grov skrapematte i inngangspartier eller som sklisikring i ganger. Koblingsbar, uten glitendenser, baksiden med rug. Nettside: Miljøconcept AS.


Skrapematte

Nå er det gratis å bli medlem ut året!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.