tirsdag 28. mars 2017

Bordplate heltre

Finn bordplate heltre hvis du ser nå. Bordplater for en allsidig tilværelse. Våre bordplater kan monteres på forskjellige typer ben, for eksempel på stilige understell i metall, A-rammebukker, ben med. Ei solid bordplate bør finnes der det skal utføres godt arbeid. Vi tenker spesielt på kjøkkenbenken, men det kan også inkludere arbeidsbord.


Tøft spisebord i tykk, heltre plate med splitt på midten.

Hos MAXBO finner du et godt utvalg av benkeplater i ulike materialer av høy kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk. Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. Benkeplatene er testet for å tåle flere års bruk.


Vi fører benkeplater i heltre. Her finner du de fleste tresorter som bl. Se vårt utvalg heltre benkeplater i ulike tresorter som eik, ask, valnøtt og bambus, med ulike overflatebehandlinger. De fleste benkeplater i tre er vakre og tåler bruk over tid.


Velg det som passer deg!

MDF bordplate , treben i gummitre: Legg i handlekurv Les mer. Eik har en har en hardhetsgrad på 69 eik er opprinnelig fra europa. Treslaget eik er også mye brukt til. Vi har ubehandlet eik eller oljet eik.


Enkle råd for bord i heltre. Utfør all rensing og behandling treverkets lengderetning. Oljet bordplate Enten det er furu eller grovbørstet eik, antik eller fin eik,.


Massive tilleggsplater må ha luft på begge sider. Platen kan også slå seg litt. Heltre kan sprekke selv om man oljer nok. Har du benkeplate i laminat, heltre , flis, komposittmateriale og naturstein? Her får du fordeler og ulemper, samt tips til vedlikehold.


Et moderne og lekkert spisebor bordet har et tidløs og elegant design og er laget av heltre eik som er satt inn med grå beis. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Det gjøres oppmerksom på at kopiering og bruk av innhold uten skriftlig samtykke fra Dokka Bondemøbler AS. Kontakt oss for et godt tilbud på ditt neste prosjekt i Corian eller stål til. Vi la ny benkeplate i går, som siste finishen på verket.


Foreløpig er den ubehandlet, så. Jeg har et spisebord i det jeg antar er overflatebehandla furu.

Det har noen riper, hakk og misfarginger på bordplata. Jeg tenkte jeg skulle pusse det ned for hånd. Få en oversikt over våre tresorter og OSMO-farger i eik, valnøtt, bambus, kirsebær med mer.


Se flere bilder på denne siden. Resultatet kan være en helt ny bordplate. Byggmakker har et bredt utvalg av gulv i heltre furu. Handle på nett - hent i butikk. Som vegg, som bordplate eller til en resepsjon, eller….


Mulighetene er mange – bruk fantasien. Vi produserer benkeplater av høy kvalitet til kjøkken og bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.