onsdag 25. november 2020

Trefelling akershus

Trepleie, trefelling og rydding. Vi tar alle typer oppdrag. Trenger du hjelp med trefelling ? Legg inn anbud gratis hos oss! Vi har ansatte med lang erfaring innen. Har du et oppdrag du ønsker.


Trefelling akershus

Vi hjelper deg med anbud på trefelling. Bor du utenfor disse fylkene, kan vi finne en løsning for deg også. Liten administrasjon = god pris. Bestill online via kontaktskjema. Behøver du hjelp med trefelling ? Vår erfaring - din trygghet.


Trær er ofte flotte og se på hvis de får riktig pleie, men noen trær må felles. Vårt primærområde for trefelling tjenester er Oslo og hele Akershus. Trefeller i Oslo Akershus. Det hele begynte på 70-tallet som en liten. Felling av trær på en trygg måte krever rett kompetanse og utstyr.


Trefelling akershus

Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring. RENOVA tilbyr gunstige priser på trefelling , vegetasjonsrydding og beskjæring, i Oslo, Asker, Bærum og Akershus. Vi samarbeider med Kreativ Trekultur. TREFELLING , BESKJÆRING OG VEGETASJONSRYDDING, RIMELIGE PRISER. Rask og rimelig bortkjøring med kranbil med kvistklo eller komprimatorbil.


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Vår lange erfaring, kunnskap og kompetanse er dekkende innenfor et bredt. Vi utfører alle typer trefelling på en sikker og skånsom måte. Frifelling til nedtak av trær i seksjoner (biter).


Trefelling akershus

Våre oppdrag går oftest ut på. Fast pris og gratis befaring. Klatring og demontering utføres sikkert. Kubbing og rydding av kvist etter ønske.


Aktiv Skogpleie utfører trefelling fra det helt enkle til det mest avanserte. Tjenester innenfor treskjæring, stubbefresting, trefelling , linjerydding. Arbeidet ble utført på en rask og tilfredsstillende måte medarbeidsfolk som kom til avtalt tid og med godt. Vi er prisgunstige og pålitelige, med gode referanser og alle.


Kunden bestemmer selv, om trevirket skal beholdes som fyringsve eller om vi skal rydde området og kjøre bort. Det er alltid viktig å ha klart for seg hva som er rimelig pris for et håndverk før det settes i gang. Det gjelder også så klart for trefelling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.