mandag 31. august 2020

Støpsel på engelsk

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges Billigste Priser?


Med det rette reiseadapteret kan du bruke de elektriske apparatene dine over alt i verden. Velg modellen som passer best i land du skal besøke.

Trenger du ta med strømadapter, eller omformer når du reiser til London? Les mer om Englands strømspenning. Du kan kjøpe USB-strømadaptere, universaladaptere, strømomformere, adaptere som har flere internasjonale støpsel , trådløse adaptere,. Eksempler av skap på engelsk. Disse setningene er hentet fra eksterne kilder og kan derfor inneholde feil.


Hei, Reiser til london neste natt og har akkurat en dag igjen på å kjøpe overgang til støpsel som finnes i england. Støpselene i norge og england er vist. Har kjøpt ein data-dings i england.

Laderen til denne har sjølvsagt engelsk støpsel. Overgang fra engelsk til norsk støpsel ? Annet om maskinvare: Jeg har kjøpt en mpspiller i england og har da en ledning med engelsk støpsel , og. Har en radio med britisk støpsel som jeg. Jeg kjøpte en sånn travel kit på expert som inholder adaptere som gir engelsk til norsk og omvendt og. Glosbe, online ordbok, gratis.


Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Oversettelse - Ordbok: dictionaries24. Vi leverer og lagerfører alt av støpsel , skjøtekontakter, apparatintak og flatstift (konfyr) for bruk i hjem og industri.


The all-rounder with many talents! Start wherever you like - the FunCub makes it. Kjøpte en kapp og gjærsag fra England og tenkte å bytte ut kontakten. Engelsk stikkontakt på verktøy. Den engelsk -spanske ordboken har enda flere oppslagsord enn norsk-spansk ordbok, så her er sjansene gode for at du finner det du leter etter!


Men uansett, det du trenger, er en overgangskontakt fra engelsk til norsk. Er nok ikkje lov det dessverre. Dette burde være relativt billig.

Vanlig støpsel inntil 16A(5kvm) og inntil 13A på 5kvm. Du kan dermed ikkje koble dæ inn med vanlig støpsel på kabel som er f. : En stikkontakt, også kalt vegguttak, er en fastmontert elektrisk kontakt med hull der et støpsel kan plugges inn. Begrepet benyttes vanligvis om kontakter som. Strøm, volt og adapteroversikt for hele verden. Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden.


Område : Offshore, Norsok Z-0Type E, Iht. Her er navnet på ulike møbler og husholdningsartikler på engelsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.