mandag 31. august 2020

Rekonstruksjon av bryst med protese

Stort utvalg og topp kvalitet Diskret forsendelse - Bestill nå! Oslo Tannlegesenter hjelper deg. Time på dagen, besøk eller ring nå! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Etter fjerning av bryst på grunn av brystkreft, kan brystet rekonstrueres med protese eller med eget vev.

Det kan også være ventetid for å få utført sekundær. Når man skal rekonstruere bryst , er enkleste metode å legge inn en protese under huden og den store brystmuskelen. Oncolex, et oppslagsverk skrevet for helsepersonell, viser en autentisk operasjon av fjerning av bryst med primær rekonstruksjon med protese. Det er en forutsetning at vevet på brystet er. Tap av et bryst som følge av kirurgisk behandling vil for mange bety at de føler seg mindre kvinnelige.


Primær eller sekundær rekonstruksjon ? Disse spenner fra enkel rekonstruksjon med protese til mikrokirurgisk teknikk. Avivas kirurger kan utføre alle typer rekonstruksjon av bryst ,.

For en kvinne er å miste et bryst ofte svært drastisk. Følelsen av at femininitet med dette stykket er fjernet, vanligvis tung å bære. Ventetid på sekundær rekonstruksjon med protese var mindre enn 1-år og det står ca.


Alt du vil vite om brystoperasjoner;. Ved innleggelse av proteser kan det være behov for å utvide huden på brystveggen med en egen protese først,. For pasienter som ikke har fått strålebehandling kan rekonstruksjon med ekspander og protese egne seg best.


Når du skal få nytt bryst med protese må huden først. Her kan du lese Ellens svar på de to metodene som brukes for rekonstruksjon av. Rekonstruksjon av bryst.


Kvinner som ventet lenge på rekonstruksjon etter å ha fått fjernet hele. Bryst , plastikkirurgi, Brystrekonstruksjon med brystprotese, kreft St. Køen for rekonstruksjon av bryst , spesielt med eget vev,. Pasienter som ikke har fått strålebehandling, kan få rekonstruksjon med bruk av protese.


Det gjelder også for rekonstruksjon av bryst etter brystkreft. Hyppigst brukt er Latissimus Dorsi. Også køen for å bli utredet er stor – om lag uker for både rekonstruksjon med protese og eget vev. Flere skulle få bryst med protese ,.

Hennes venstre bryst ble reformert. Brystproteser brukes både ved kosmetiske operasjoner der kvinner ønsker større bryst og hos kvinner som må fjerne bryst pga brystkreft og vil ha en rekonstruksjon. Brystkreft Brystkreft er den hyppigste kreftform blant kvinner.


Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon ,. Brystforstørring med protese Noen kvinner har aldri utviklet normale bryst. Ved bruk av eget vev oppnår man en varig rekonstruksjon og får et mer naturlig utseende enn hva man ville gjort med protese. Mange kvinner utvikler tidlig heng av brystene.


Dette kan ha genetiske årsaker, eller at brystene henger mer enn du ønsker etter graviditet og amming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.