mandag 17. august 2020

Regler for trefelling

Regler for trefelling

Du kan ha rett til felling av naboens trær gjennom naboloven. Ulempen et tre påfører naboen veies alltid opp mot hvilken. Reglene er ikke absolutte. Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


Regler for trefelling

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. En søknad skal normalt inneholde en vurdering fra fagmann, som vi i TREFORMYE TREFELLING kan være behjelpelig med. Nei, for i tillegg til regelen om uaktsomhet som forutsetning for ansvar,. Er dere som forsikringsselskap ofte borti ulykker i forbindelse med trefelling ? Naboloven har derfor en del spesielle regler som gjelder trær og andre vekster. Trær, grener og røtter som bryter grenselinjen (nabol. § 12).


Husk at 1:regelen brukes om avstanden fra. Ulovlig trefelling er noen av de sakene vårt kontor arbeider mye med. Dersom du har opplevd at naboen har felt trær på din tomt - ta gjerne kontakt med oss. Trærne rundt oss er til glede for mange, men kan også i blant representere et problem. Med en bebyggelse som som stadig blir tettere er trær ofte en.


Regler for trefelling

Også hekker og annen vegetasjon under meter er unntatt. Grensetrær er også unntatt,. Trenger du hjelp med trefelling ? Legg inn anbud gratis hos oss!


Vi har Norges beste treklatrere, og kan utføre trygg trefelling av trær av alle typer og i alle størrelser. Lær trefelling - trinn for trinn av Felleskjøpet Om du skal felle et epletre, bjørk eller en diger gran er prinsippene de samme. Brytejernet er som regel teleskopisk og kan bæres i et hylster i verktøybeltet. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Netteier er som regel fleksible i slike tilfeller.


Da vi for noen år siden skulle planere deler av tomta vår, fjernet Eidsiva mange trær for oss. Vi har spesialisert oss på felling av trær tett på blant annet hus, tak og ledninger. De fleste hus- og tomteeiere vet ikke helt nøyaktig hva som er en rettferdig og rimelig pris for trefelling. Er du nabo til et kommunalt tre som medfører vesentlig ulempe for deg, kan du søke om tiltak på treet.


Det være seg beskjæring, felling med mer. De nye reglene som kom etter nyttår vil gjøre det både enklere og billigere for deg. TREFELLING , BESKJÆRING OG VEGETASJONSRYDDING, Trefelling av mindre trær gjør vi selv. Rask og rimelig bortkjøring med kranbil med kvistklo og grabb. Felle trærne kan man vel alltids, men lov er det vel kanskje ikke!


Regler for trefelling

Aner ikke hvordan reglene er dessverre! Selv om naboen skulle få medhold i at treet skal fjernes etter naborettslige regler ,. Neste skritt bør så være at advokaten skriver et brev til naboen med en redegjørelse for rettstilstanden – hvilke regler som gjelder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.