mandag 17. august 2020

Radonreduserende tiltak

Radonreduserende tiltak

Radontiltak som fungerer. Kontakt oss for å redusere nivåene dine i dag! Tiltak og måling av radon. Innhent tilbud fra flere her.


En god radonrådgiver har erfaring innen alle typer radonreduserende tiltak og bør regelmessig oppdatere sin kompetanse,. Vi har profesjonelle håndverkere klare til å ta oppdrag – over hele landet! Vi hjelper med tolkning av måleverdier slik at vi kan finne de beste løsningene rettet mot kilden av problemet.


Statens Strålevern oppfordrer alle til å måle radonnivåene i boligen. Nedenfor ligger ulike tiltak som benyttes i forbindelse med radonsanitering. Ifølge Strålevernforskriftene må de nye kravene for radonreduserende tiltak i skoler, barnehager og utleieboliger oppfylles innen 1. Produkter for radonsikring og radontiltak i bygg med radonproblem og forhøyede radonnivå. Utvalgte produkter som senker radonivåer i alle typer bygg. Ett skjema - tilbud fra flere leverandører av radonmåling.


Radonreduserende tiltak

Alle nye hus skal bygges med sikkerhet mot inntrengning av radon. I eksisterende hus kan enkle tiltak i mange tilfeller redusere konsentrasjonen av radon. Det første du bør gjøre er derfor å få utredet årsaken til at radonnivåene er for. Valg av radonreduserende tiltak bør a lltid vurderes i hvert enkelt tilfelle. For nybygg stilles det krav til forebyggende radontiltak fra 1. Begrepet tiltaksgrense defineres som den grenseverdi hvor Strålevernet anbefaler at tiltak alltid.


Når det gjelder skoler, barnehager og utleieboliger, skal alle slike bygninger være målt for radon, og radonreduserende tiltak skal være iverksatt,. Vi tilbyr måletjenester, prosjektering og utføring av radonreduserende tiltak , etterkontroll og relvant dokumentasjon etterspurt av sentrale myndigheter. Over Million Visitors. Omkring 1lungekrefttilfeller kunne vært spart årlig i Norge dersom man gjør relativt enkle radonreduserende tiltak i folks bolig. Statens strålevern anbefaler at radonreduserende tiltak i eksisterende bygg er rettet mot en identifisert radonkilde.


Radonreduserende tiltak

Det er viktig å klarlegge årsaken. Forskriften trer i kraft fra nyttår,. Fristen for å få verdiene i orden er 1. Undersøk pris og referanser før du bestiller Enkelte rørleggerfirmaer utfører radonreduserende tiltak. Et balansert ventilasjonssystem vil også kunne ha en viss radonreduserende effekt. Ikke la deg berolige av at området du bor i skal være radonfritt.


Og se opp for useriøse radonfirma. Dette innebærer at det skal måles radon og iverksettes radonreduserende tiltak i alle slike bygninger innen 1. Man kan kun gjøre tiltak for å minske. Dersom radonmålinger avdekker årsmiddelverdier høyere enn grenseverdien, anbefales det at (om nødvendig gjentatte) radonreduserende tiltak iverksettes,. I løpet av 1-uker har man målinger som kan gi godt grunnlag for videre arbeid dersom man trenger radonreduserende tiltak.


Radonreduserende tiltak

Les mer om krav til radon i utleieboliger. Planen skal også inneholde aktuelle tiltak i arbeidsgivers regi, aktuelle tiltak med bistand fra myndighetene og plan for videre oppfølging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.