tirsdag 11. juni 2019

Gulnet bunadsskjorte lin

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Lynrask levering og lave priser hos Spar Kjøp - Bestill i dag!


Gulnet bunadsskjorte lin

Her advarer de også mot å klore linskjorter, og har du bunadsskjorte i lin med broderi, bør den vaskes for hånd. Jeg har arvet ei bunadskjorte som har ligget i et skap i år, og gulnet. Den er i lin med hvite broderier.


Problemet er at jeg får den ikke helt hvit igjen! Vask og stell av lin bunadskjorte. Det har gulnet i forhold til skorta.


Vet det ikke er et småbarnstema, men prøver likevel: Min bunadskjorte av lin er blitt temmelig gul. Den har aldri vært kritthvit, mer naturfarget. Men det er fortsatt ikke for sent å redde en gulnet eller flekkete bunadsskjorte.


Både lin og bomull kan vaskes på grader med mindre det. Skjorten bør vaskes etter hver gangs bruk,. Brukes for høy sentrifugeringshastighet kan lin -fibrene brekke,.


Vanlige rengjøringsmidler er gjerne ikke nok når de hvite klærne har gulnet i skapet. Oppbevaring og stell av bunadskjorte. Har du kjøpt deg en verdifull bunadskjorte – sørg for å ta godt vare på den! Generelt bør bunadskjorter vaskes for hånd. Lin er en mer vaskømfintlig fiber enn bomull.


Ei brukt linskjorte kan en legge i svakt lunka vann cirka ett døgn eller fra en dag til neste. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! I know, det årlige spørsmålet. Finnes det noe som funker? Som ikke innebærer bruk av klor?


Det er lin det er snakk om. Hvordan kan jeg få den hvit igjen? Her er noen tips for å få en strøken bunadskjorte. Lin uten broderier kan og bør vaskes på grader, spesielt hvis det er flekker på skjorten. Jeg har ei bunadskjorte i lin , synes den er litt for gul og kunne gjerne tenke meg å få den hvitere.


Leste på bloggen til Fru Storlien at man kan legge. Husk bare at det kanskje ligger en bunadskjorte i det utvaskede putevaret på øverste hylle,. Dette er fordi lin holder veldig godt på fuktighet,. Har du en lin bunadskjorte med broderi, bør den vaskes for hånd. Da risikerer du ikke at det ligger en lumsk blå eller rød sokk i maskinen.


Kan jeg legge den i klorin? Bunadskjorta har gulnet. Kanskje det er en vel så god idé, for å få frisket opp en gulnet skjorte? Lin og bomull tåler i utgangspunktet grader,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.