torsdag 25. april 2019

Gransfors økser norge

Gränsfors Bruk har laget og utviklet økser i over 1år. Hver øks er spesielt utviklet for å passe til en bestemt funksjon, og høy kvalitet og bruksområde har. Det finnes økser til forskjellig bruk.


Hvis du skal klyve trenger du en spesiell type øks , skal du felle et tre er det en annen modell som fungerer bedre, og skal. Jørn Jensen Lærhandel As.

Butikk,grossist og detaljhandel. Vi har over års erfaring med skinn og lær. Norges eldste spesialforretning for knivmakerutstyr. Gransfors bryne for alle typer økser og andre eggverktøy. Samt egne øksebryner og øksefiler.


Den lave vekta gjør at øksa er perfekt på turer der hver kilo teller. Værfast ønsker kvalitet i alle ledd.

Det var derfor ikke noe spørsmål om hva slags økser vi skulle ha i butikken. Den bruktes også som våpen i krig og i kamper. En granfors øks tror jeg er en bra investering, selv om prisen nok er litt stiv i forhold til andre. Vi på Revir er økse-entusiaster og har hatt et anstendig utvalg økser på lager siden vi startet.


Inntil nylig har vi hatt fullt fokus på svenske Wetterlings. Innlegg om økser skrevet av jaktorjakobsen. Den er optimal til å felle større trær og kviste.


For å hylle den 3år gamle tradisjonen og håndverket av økser i Hults Bruk har øksene blitt. Hultafors lanserer nytt sortiment Premium økser Hultafors - Norge. I Norge eksisterer det en stor variasjon i økseform rundt om i landet. Steinøks Historiske kniver og Sverd. Det lengre skaftet gjør den.


Timmerbila, kort skaft er en øks med forholdsvis tungt hode og langt skaft. Del lave vekten gjør at den passer perfekt på lange turer, når hvert kilo teller. Lett kasteøks fra Tyskland.


Bakgrunnen for dobbelteggede økser er at man har to egger i samme øks.

Har kjøpt meg en dobbelbladet kasteøks, som jeg har brukt litt som en vanlig skogsøks også. Variant Minimum bestillingsantall. KS SNEKKER GRANSFORS KG. Svenske økser har ofte påsveiset nakke. I hickory med en lengde på 6cm.


Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Besøksadresse: Sandvikvn. Finn beste pris og les anmeldelser – vi hjelper deg å velge rett. Denne ryarbila veien kg med skaft.


Et annet særtrekk med svenske. Pris på økser under bildene. Noen som kan anbefale en smed som smir økser ? Noen av de bedre øksesmedene i Norge er Øystein Myhre i Sandefjord og Jan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.