tirsdag 26. februar 2019

Sugepumpe olje

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Praktisk sugepumpe med mange bruksområder. Sugepumpe for å suge ut olje fra oljetanken. Kan brukes til å suge opp olje og å overføre kjemiske væsker mellom beholdere. Den kan dessuten brukes til å pumpe.


Forenkler oljeskift eller redder deg når du har fylt på for mye olje.

Kobles enkelt til bilbatteriets poler med klemmer. Manuell sugepumpe for tømming av f. Kan også brukes til å tømme hydraulisk bremsesystem eller pumpe. Oh, ja, jeg skulle nok klare å lage slam i oljen på en bensinmotor, -oh ja. Men poenget er vel å motvirke dette.


Vi har lavest mulig pris på våre kvalitetsprodukter. Har du bunnplugg med påmontert magnet,går sugepumpe greit over lang tid. Hvis du ikke får med all olje i bunnen,kan fint spon følge med igjen,men stoppes stort.


Legg til dine favoritter.

Marco slangesett til oljeskiftepumpe. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Med vakum oljepumpe går oljeskiftet som en lek. Før sugeslangen ned i røret for peilepinnen og pump noen få ganger. Vakuumet i pumpen suger dermed opp oljen uten.


Hei, Sist jeg skiftet olje på min AQADbrukte jeg ei 12V pumpe for å pumpe ut den brukte oljen igjenom peilerøret. Dette var ikke særlig vellykket fikk ut ca 6. Vacubox sugepumpe for motorolje. Den stopper automatisk og gir signal når det er tomt for olje.


Avtappet mengde olje etter suging på samme måte som under: dl. Uansett hvilken pumpe, så må oljen ha en lunk. Skal man kjøpe sugepumpe så må en nesten se litt på hva slags bruk man har mtp kapasitet. Produkttype: Smøresprøyter.


Her kan vi forsøke å suge oljen videre opp, men uten lykke. Kommunen kan ha kart over hvor den ligger hvis det er registrert. Du får rimelig trykkluftdrevet pumpe på biltema beregnet på å suge ut olje fra kjøretøy, mulig.


Brenner du biomasse eller olje for å få varme, vil virkningsgraden alltid være lavere enn 1. I en varmepumpe, som henter varmeenergi fra omgivelsene,. Liten hendig sugepumpe i messing for motorolje.

Egner seg utmerket for skifte av olje på båten. Fleksibel slange sørger for at du lett kommer til på trange steder. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


For å skifte olje kan du bruke sugepumpe eller kjøre bobilen opp på bukker og skru ut bunnpluggen. Denne pluggen er som regel bobilens laveste punkt under motoren. Fikk skiftet olje ved et verksted på en bensinstasjon en gang og da viste det seg at de brukte en sugepumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.