onsdag 27. februar 2019

Løkenbunad blå

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Leveres komplett med bunadskjorte og belte i god kvalitet. Strømpene skal være sorte eller blå.


Det brukes sorte strømper til sort og blå buna hvite strømper til hvit bunad. Kjøp bunadsølv i nettbutikken til bunadrosen.

Legg i handlekurv Wishlist. Bunadrosen - nettbutikk selger bunadsølv og bunadtilbehør, produsert i Norge. Stort utvalg av kvalitetsbunader sydd etter dine mål. Livvidde 66m, Brystvidde 92cm, lengde fra skulder til stakkekant 50m. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge.


Sølv vil komme i tillegg, send epost om tilbud om ønsket. Løkenbunad svart, blå og hvitt. Beltestakk lilla- blå 1.

Du kan enten bestille din nye Østfoldbunad hos oss, eller du kan sy den selv. Vi leverer brodersett omgående. Bunadsølv og sølvbelte får du også. Sølvet som brukes er spesielt utformet til denne bunaden av gullsmed Rørvik i Mosjøen.


Bunaden finnes i en blå og en grønn utgave. Stakk og klede er en myk,. Der eg kjem frå, er det fleire bunader i bruk. Kva for ein er den mest riktige?


Nokre bunader frå same område byggjer på ulikt draktmateriale, og ser derfor ikkje. Da er antrekket til lille snusk i boks! Jeg surfet litt rundt på nett i forrige uke og kom over en kjempenydelig drakt til Nelia som passer veldig fint sammen med.


Farge­­gjengivelsen, spesielt på den blå drakta, er ikke alltid korrekt på bildene! Det er en pen, nøytral blå ­farge som bør sees! Lundeby var fødd på Tøråsen i Våler i Solør,.


AnonymBruker skrev: Når han gifter seg regnes man jo som to uansett. Han må være norges dummeste mann.

Håper det er sant som de sier, at barn. Vi anbefaler forgyltt sølv fra Espeland Gullsmed som du også kan få kjøpt hos Embla bunader. Jeg ønsker å bestille, men har ikke muligheten til å komme for å ta mål, hva gjør jeg da?


Du kan også bruke nuperelleskjorte eller Embla bunadskjorte. Vestfoldstakken kvinne-og mannsdrakt. Blå nordlandsbunad til salgs. Finn beste pris på Rubrikk.


POPULÆR: Den blå varianten av Nordlandsbunaden har vunnet en rekke kåringer over Norges fineste bunader. Hårbøyle Oslobunaden lys blå. Broderipakka inneholder to deler av stakken og ett stykke som de mindre delene er trykket på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.