onsdag 27. februar 2019

Levegg tre

Vi har alt du trenger til uteserveringen! Tollet og klart - rask leveranse. Levegg og gjerde - både nyttig og vakkert!


Levegge og gjerder skjermer godt for innsyn og vin og setter i tillegg en fin ramme rundt uteplassen. Ser du etter levegg på rull eller i tre ? Det finnes mange spennende og fine modeller på markedet.

Her er seks enkle og stilige alternativer. Hos MAXBO finner du levegger som forhindrer sol, vin innsyn og støy. Kjøp levegg på nett eller i butikk.


Alfabetisk A-Å Alfabetisk Å-A Pris lav-høy Pris høy-lav. Tre forskjellige glastyper. KLASSISK LEVEGG : Den klassiske leveggen er i tre , og finnes i mange varianter og utførelser. Slik får du en uteplass som er skjermet for vind og innsyn.


Se trinn for trinn-forklaring: Dette må du huske på når du bygger levegg.

Minst en tredel av totallengden bør ned i bakken – jo dypere desto bedre. Pil er en koselig levegg som er laget av ettårige flettede pilegreiner. Den beskytter effektivt mot vind og innsyn, samtidig som den øker.


Overflatebehandlet levegg. Levegger kan også leveres med ett strøk grunning eller med grunning pluss heldekkende toppstrøk i ønsket farge. Se produktkatalogen for. Hindre innsyn eller en lun krok? Disse består av tre vegger som er hengslet sammen, og kan plasseres etter behov.


Høy levegg med stakitt-topp. Du kan fint få en levegg til å stå i en menneskealder. Materialene på en levegg av tre bør være trykkimpregnerte, og sammensatt slik at fuktighet ikke blir stående i konstruksjonen. Enten du lager et gjerde til hagen, en levegg , stakitt eller raftegjerde ut mot veien,. Få økt komfort og privatliv på terrassen!


En av våre elegante leveggserier i hvitmalt utførelse. Gjerde - Lillesand 180x90. Dette er en solid levegg med kraftig espalier.


I tillegg til å skape et hyggelig miljø, har en levegg også en praktisk funksjon.

Våre levegger fås i ulike design og utførelser. Impregnert, grunnet, beiset og. En levegg kan gjøre en stor forskjell, både for komfor og privatliv. Oppdag vårt store utvalg.


Velg mellom horisontale eller vertikale levegger, der alt styres med fjernkontroll eller mobil! Bevarer utsikt samtidig som det begrenser innsyn fra omgivelsene. Husk å gjøre deg kjent med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.