mandag 31. desember 2018

Liten hytte planløsning

Finn Liten Hytte Planløsning. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Anneks til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Stor hytte med praktisk planløsning og hems over soveromsdel.

Jeg holder nå på med panorama fra Ranahytta. Jeg har forandret litt på størrelse, fasade og planløsning. Begge seriene har et moderne uttrykk med store vinduer og en moderne planløsning.


Vi tilpasser også din nye hytte til dine ønsker og krav. Vi har mer enn standardmodeller fra små til store hytter. Alle modellene kan forandres, både i planløsning og fasade.


Med en nøktern, åpen planløsning , soverom i bakkant samt et interiør i ubehandlet treverk - ikke minst kryssfiner.

Moderne og liten hytte. Se flere ideer om Små hytter , Små boliger og Liten husdesign. Den har stue og kjøkkenkrok (kan bygges inn) gang,to soverom pluss en ganske stor hems.


Så det er massevis av soveplasser. Tre soverom på hovedplanet og en stor hems gjør dette til en romslig hytte. En flott og moderne hytte med flott utsyn til naturen. Et moderne funkishus med svært god planløsning og stilig design.


Nordli er en liten og praktisk hytte. Tre gode soverom, og et romslig vindfang med god plass til garderobe. Vi sender over hele Norge. Ei særegen og sjarmerende hytte med effektiv planløsning.


Stue, kjøkken, bad og bod. En liten hytte med overraskende god plass. Sommerstue, skibod eller gjesterom.


Typisk norsk liten hytte ,. Sønnavind er en hytte som glir diskret og elegant inn i terrenget.

Innvendig venter en smart og luftig planløsning – to soverom, hems og romslige fellesrom. Liten , praktisk hytte med god planløsning. Passer godt både ved sjøen og på fjellet. Hytten har soverom og en hems over stuen.


Ideell hytte til småbarnsfamilier. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. Forside Planløsning og Fasade Gratis tegneprograTegne hus, planløsning ,. Snakket akkurat med en ung dame som har tegnet sin egen hytte og hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.