onsdag 31. oktober 2018

Selskapslokaler hamar

Perfekt for å feire store dager. God plass til orkester og dans. Søk enkelt frem hvilke selskapslokaler , bryllupslokaler, festlokaler, eventlokaler etc. Selskapslokaler i Hamar.


Selskapslokaler hamar

For å motta tilbud fra forskjellige utleiere må du kontakte dem direkte. Benytt forespørselskjemaet på det aktuelle lokalet. Søkbar oversikt over selskapslokaler i Hamar av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder.


I hjertet av Hamar sentrum og med utsikt over. Møtelokale på Victoria Hotel Hamar. Nyt din store dag i uforglemmelige omgivelser! Gule Sider er den lokale søkemotoren. Catering og selskapslokaler Catering og selskapslokaler.


Selskapslokaler hamar

En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Utsikten er navnet på First Hotel Victoria’s egen restaurant som ligger i 3. Dette praktiske lokalet kan deles inn i tre etter behov og byr på fantastisk.


Storhamarstuene er helårsåpne kurs- og selskapslokaler ,. Domkirkeodden - kåret til et av verdens vakreste museer! Opplev middelalderens Hamar , friluftsmuseum, utstillinger, berømt arkitektur, urtehage mm. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! SELSKAPSLOKALER i HAMAR har aldri vært. Leievilkår for leie av Hamar Fiskerforenings lokaler på Fagervik Generelle vilkår.


For fredag, lørdag og søsndag gjelder leieavtalen fra kl utleiedagen til kl. I Odd Fellow sine lokaler i Hamar kan vi tilby lokaler i flotte omgivelser til de fleste formål. Vi har stor spisesal hvor vi kan dekke for inntil ca.


På jakt etter et selskapslokale utenom det vanlige? Hos oss finner du en rekke alternativer – enten du er på let etter noe i byen eller på landet. Kun times kjøring fra Oslo. Solvang Grendehus på stedet Stafsbergv. Vi tilbyr koselige gårdsbryllup på Opstad Gjestegård i kort avstand til Hamar.


Selskapslokaler hamar

Jeg er ikke fra Hamar ,. Ellers er det en haug med gårder som driver selskapslokaler innen rimelig avstand fra Hamar , f. Nashoug gård og Hoel går. Bogstad gård møte- og selskapslokaler. Møte- og selskapslokaler - utleie. Kjøkkenet er godt utstyrt, med dekketøy og anretningutstyr. Losjehuset Ajertun ligger i Aluveien på Hamar.


På denne dagen ønsker vi å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt, enten dere ønsker et lite intimt bryllup eller et større og mer omfattende bryllup. Museumskroa på stedet Strandv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.