torsdag 29. mars 2018

Smykke med navn

Stort utvalg av navnesmykker. Bestill nå for gratis frakt. Tilpass et anheng med eget foto eller navn i høy kvalitet gravering! Ta en titt på vårt brede utvalg av Smykker. Vi har alt fra ringer og anheng til slipsnåler.


Smykkespesialisten – vakre smykker uansett anledning og budsjett.

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Navnekjede i gull og sølv - Halskjede med navn - Armbånd med navn - Personlig smykker - Navnekjede for barn,. Hos Bjørklund får du et stort utvalg av gjenstander som egner seg godt til gravering.


Kjøp halskjede med gravering for både menn og kvinner i vår nettbutikk online Norge. Et personlig gravert halssmykke til herre med. Smykke med navn - gravering.


Navnesmykke i 925S med valgfritt stemplet navn og eventuelt symbol.

Få dit smykke med gravering - f. Eller hvad med en lille sød besked til veninden? Populært smykke til hesteelskeren! Anhenget i sølv av en hest har en størrelse på 5mm i høyde og 3mm i bredde.


Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Smykker med navn Smykker med navn - Carrie fra TV-serien Sex and the City bruger det konstant… og de er. Pia Per er de klassiske smykkene til barn i slv og emalje. Frisenberg NETTBUTIKK SMYKKER Om nskelig er gravering av navn og dato inkludert i prisen. Et håndlaget smykke har noe andre smykker ikke har!


Og hvis du er så heldig å ha fått være med på prosessen kan det være håndlaget til. Nydelig halskjede med hjerte, og en liten medaljong som du kan gjøre personlig med en gravering. Gravering er inkludert i prisen. Du kan bestille et smykke med bokstav, navn og eventuelt symboler. Dersom du ønsker å få laget et navnesmykke du ikke finner på denne siden,.


Vi er et lille firma som har specialiseret os i unika smykker.

Vores værksted er beliggende i stor københavn. Leder du efter unikasmykker eller et personligt smykke. Håndlagde smykker i sølv.


Dette første smykke er et halskjede jeg fikk av Henning til konfirmasjonen min. Ett hjerte smykke med inngravert navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.