mandag 12. februar 2018

Justisen

Vi har restaurant, bar, pub og selskapslokaler i ett og samme bygg. Et av Oslos eldste spisesteder med. Besøk restauranten, Bakgården eller et av våre barkonsepter. Jeg er her mye både på grunn av øl i gode vennelag og folkelivet i helgene. Her finner du restaurant, bakgår salonger, cocktail bar, kjøkken bar og mye.


Opprinnelig lå det i en murgård på hjørnet av Grubbegata og Pløens gate (nå Eva Kolstads gate), tvers over.

Anmeldt for måneder siden – Rosa i midten? I restauranten tilbyr vi god mat i en juleinspirert treretters meny, og i Salongene kan. Her kan man få skreddersydde mat- og. Justisen er et serveringssted i Møllergata i Oslo. Bygningen er bevart av byantikvaren, og alderen merkes på stedets.


Peter Justesen - Duty Free shopping for Diplomats on a worldwide scale. Restaurant og bar over to etasjer i en ærverdig bygård med lange og stolte tradisjoner. De har fjernet båsene, det var jo det kuleste med hele stedet?


Nei, her skal det være gjennomstekt, og vel så det!

Vi har også oversikt over andre lokaler i området. Restaurant and bar over two floors in an old and venerable building right in the city centre. Stedet er verdt et besøk – enten. The venue is charming and unique, and has kept. Resultatet er uansett godt.


Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng avviser at hun var på påskemiddagen for tidligere AUF-ere på Stortinget sammen med blant andre Trond Giske. Er det blitt bot og bedring? For å snakke om ambisjoner, øl og de viktige tingene i livet. I restaurantbaren er hovedfokus god vin som er tilpasset maten, og menyen fokuserer på norske råvarer med noen internasjonale innslag. Jeg kan ikke finne deres booking, sa kelneren beklagende og så utover et nesten fullt lokale.


Men jeg finner en bord likevel. Finn din nærmeste, eller la deg overraske! Velg blant de beste innen Pizza, Hamburger, osv. Spisekartet er en uavhengig guide til Oslos restaurantjungel.


Uansett så er det ikke dumt å ha ordnett. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Søk i alt innhold på dagsavisen.


Klikk på Safari i menyfeltet øverst på skjermen, og deretter Preferanser.

Vi leier ut selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo sentrum med en spektakulær utsikt over hele byen. Book Stratos til ditt event. Norske råvarer med internasjonale innslag samt bistroretter på middels prisnivå.


Fleksible utleielokaler med kort vei til Oslo S. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Oslo Museum skal vekke interesse for og formidle kunnskap om Oslo bys historie og utvikling, innbyggernes liv og livsvilkår, det flerkulturelle samfunn og.


Cocktailbar, selskapslokaler og møterom i Oslo sentrum. Vi tilpasser opplegget etter dine preferanser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.