mandag 12. februar 2018

El varebil

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Se vårt utvalg av Varebiler. Se priser og spesifikasjoner her. Finn el varebil hvis du ser nå.


Møt Nissan e-NV2– en miljøvennlig elektrisk varebil.

Oppdag det nye batteriet på kWt, som gir deg lengre rekkevidde enn noen gang før. Frakt, klargjøring og årsavgift tilkommer ( Varebil eks.mva). Stillheten som kjennetegner el -bilene, kompletterer kjørekomforten ombord i Partner Electric. Volkswagen har lansert en elektrisk utgave av varebilen Crafter, kalt e-Crafter.


Dette er en stor varebil , med lastekapasitet på inntil tonn, med. Men det må være en høyere betalingsvilje hos kunder som velger en så dyr varebil ? Vi har lagd en studie, og en løsning, for ulike leasingopplegg. Partner og Berlingo Electric: Elbilene har rekordhøy markedsandel i Norge, men én biltype henger ikke helt med her - nemlig de elektriske varebilene.


Citroën Berlingo Electric oppfyller alle dine behov når det gjelder bruk og mobilitet, og gir din bedrift et positivt og miljøvennlig image.

C (2km ihht. NEDC-normen). Byggmester Johan Lundbo fra Trondheim er nå en av de første i landet som kjører en Nissan e-NV200. Hvordan er arbeidsdagen i en elektrisk varebil ? Norges mest kjøpte varebil blir helelektrisk! Nyt stillheten på vei til neste jobboppdrag med e-Transporter.


Nissan oppgraderer den elektriske varebilen e-NV20 noe som betyr økt rekkevidde. Elektrisk varebil - e-Crafter er første el varebil ut fra Volkswagen. Nordmenn har kjøpt over 100. Nå er det bedriftenes tur.


Mercedes-Benz Varebiler Citan, Vito og Sprinter: Produktinformasjon om modellene og alle variantene. Behov for ny varebil eller stor personbil? Opel har et stort utvalg, som passer de fleste behov.


Velg størrelse, lengde, motor og utstyr. Bygg din egen Toyota Hybridbil. Velg blant Toyota hybridmodeller. Nye modeller og mer ekstrautstyr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Forskjellig lay out, forskjellig konstruksjon, forskjellige underleverandører.

Nå får næringslivsaktører i Trondheim sjansen til å låne el-varebil helt gratis. Nye Berlingo Van Fra ekskl. Velg mellom ulike spesifikasjoner og prisklasser på din nye Nissan elektriske varebil.


Med et utvalg av både bensin- og dieselmotorer og fleksible nyttelast- og akselavstands-alternativer, blir å eie en varebil fra Toyota et enkelt valg å ta. Nye e-NV2vil være tilgjengelig både som varebil og 5-seter personbil. Rekkevidden er beregnet til inntil 1km (NEDC standard) og toppfarten er 120.


Er du bosatt i Nord-Norge? Kalkulatoren regner ut hvilken skatt du får når firmabilen er en varebil i avgiftsklasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.