tirsdag 31. oktober 2017

Anneks hytte

Anneks til rimelige priser! Vi sender over hele Norge. Finn forsikringen som passer deg. Se våre ferdighytter og fritidsboliger.


Vår arkitektavdeling hjelper deg med tilpasninger av våre kataloghytter eller med ny arkitekttegnet hytte.

De kan du selv tilpasse en rekke formål. Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ? Stort utvalg av anneks , sauna og garasjer. Gode priser på små hytter som kan leveres med isolasjonssett.


Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak.

Hvis du drømmer om å bygge anneks i hagen finner du flere anneks byggesett hos oss. Flotte Element annekser til en lav pris. Bestill i dag, og bygg annekset selv.


Alt om hytte - Norges største hytteportal. Et anneks regnes i hyttesammenheng som en liten frittstående gjestehytte. Vurderer du å sette det opp på hyttetomta er valgmulighetene mange. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris.


Bygge en liten hytte , eller et arbeidsværelse i hagen? Les mer om anneksene her. DANEBU-serien er en moderne hytteserie som finnes i fem ulike størrelser, hytter og anneks.


Her på Venabygdfjellet, kjøpte familien en liten hytte for fire år siden. Fjellheimen er bare et lite stykke unna når vi svinger av fra Gudbrandsdalen ved Ringebu. Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter.


Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid.

Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Hellvik Hus har ferdighus, ferdighytter og anneks.

Hos oss i JABO finner du et bredt sortiment av annekser i en inspirerende bredde av størrelser og stiler. Kjøp på nett eller i butikk. Du kan bygge hytte eller anneks i hagen på inntil kvadratmeter uten byggemelding. Selbu ByggTre lager din hytte Det er din hytte - føl deg hjemme! Har du hatt hytte en stun kan behovet for mer plass og ønske om mer komfort melde seg.


I tillegg til madrasser på hemsen. Byggesett som er enkle å sette opp. Huldra er et forholdsvis romstort anneks med mulighet for både oppholdsrom og soveplass.


Det er også mulighet for bod i deler av annekset. Hos BoligPartner finner du garantert en ny hytte for akkurat dine drømmer! En løsning med å bygge anneks kan være et godt alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.