tirsdag 11. juli 2017

Vaske bunadskjorte lin vaskemiddel

Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Lynrask levering og lave priser hos Spar Kjøp - Bestill i dag! Hvordan stryke bunadskjorte ? Vask forsiktig for hånd. Har du kjøpt deg en verdifull bunadskjorte.


Dersom vi bruker vaskemiddel med optiske blekemidler eller Klorin,. Bunadskjorte — legger du den i kaldt vann natten over etter bruk og vasker på. Ikke bruk vanlig vaskemiddel.


Lin er et materiale som i og for seg. Temperaturen skal ikke overstige grader på lin , da spriker fibrene, og glansen blir borte. Sterke alkaliske vaskemidler kombinert med høy vasketemperatur. Bruk et skånsomt vaskemiddel ,. Setter du jernet på maks eller på lin som det ofte står på strykejernet,. Tommelfingerregler for vask og stryk av bunadskjorte.


Bomull er et slitesterkt naturmaterial som trenger hard vask , sterkt vaskemiddel og høy. La aldri lin bunadskjorte. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Får høre et sted at grader i maskin, med mildt vaskemiddel går bra,.


En bunadskjorte i lin har kulturverdi. Man må ikke benytte sterkt alkaliske vaskemidler eller. Det er sikrest å stryke med dampjern som du stiller på lin. Foreta så en vanlig vask - les nedenfor.


Vaske bunadskjorte lin vaskemiddel

Husfliden selv sier de aller fleste av dagens vaskemaskiner fint kan brukes til å vaske. Skjorte og broderigarn er i 1 lin. Lin kan være så forskjellig.


Jeg vasker alle mine linplagg på denne måten og det funker helt fint, gamle duker som er arvet går også helt fint. Her er de beste rådene for vask. Har man et stort behov få å vaske et plagg av lin ,. Unngå mekanisk behandling og perboratholdige vaskemidler. Større tekstiler, som for eksempler duker,. Vi anbefaler at broderte bunadsskjorter vaskes for hånd med et nøytralt vaskemiddel ,. I snart halvannen uke har forretningen opplevd flere telefoner daglig fra folk som lurer på hvordan de skal vaske.


Som regel kan lin vaskes. Rengjøring av bunadskjorte i lin. Her kommer vasketips om vask og. Etter første vask kan de krympe ca 3. Mer om vask og stell av lin du kan lese her. Har bunadskjorta broderi i for eksempel lin eller silke, er det viktig å ikke vaske skjorta etter.


Min bunadskjorte av lin er blitt temmelig gul. Jeg pleier å vaske bunadskjorter rett etter bruk og legger dem vekk uten å stryke dem for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.