onsdag 26. juli 2017

Vask av seter i bil

Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Kaffekopper, en gammel matpakke, hunder og skitne klær setter sitt preg på inneklimaet i bilen. Det er på tide med en innvendig vask.


Komplett innvendig vask av bilen bringer nybil-følelsen tilbake og gjør hele kjøreturen langt mer hyggelig. Her tar vi deg gjennom absolutt alt! Søker tjenester av profesjonelle bil rengjøringsmidler kan ikke.

Dette er nøyaktig hvordan du rengjør bilen skinnseter. Lei av alle cookie-varslene. Skinnseter i bil er noe av det mest slitesterke og behagelige du kan ha,. Er det slik at du må vaske grundig,.


I Spør Benny-seksjonen på broom. Vask med en myk klut og. Her er guiden for å vaske bil. Det finnes noen gode tips til vask av bilen. Støvsug grundig alt av gulv og seter.

Noen tips til og rense seter i bilen selv. Hva bruker man av kjemikaler og. Med GC blandet 1:har man et utrolig drøyt produkt som holder til mange vask. Her viser vi deg hvordan fjerne vanskelige flekker i setet.


Enten det er flekker etter kaffe,. Savner du nybilfølelsen i bilen din? Da kan det være på tide å rense den fra tak til gulv. Vi utfører profesjonell innvendig kjemisk rens av seter , gulv. Handz On Auto Care vasker bilen for deg.


Luftblåsing, grundig støvsuging, rens av all tekstil inkl. I denne filmen viser vi deg hvordan impregnere seter i bil. Tekstilseter kan være utsatt for kaffesøl, skitt og møkk fra husdyr, søl fra barn etc.


Bruker du dette vil grundig rengjøring av alle skinnsetene i bilen være. Inkluderer luftbehandling, grundig støvsuging og rengjøring av interiøret, rens av alle tekstiler med seter , vask av matter, vinduer, dørkarmer, dørtrekk og. Utvendig vask Fra kr 2Fra kr 200. Derfor gjør vi det vi kan best for å gi deg beste mulige behandling av din bil ! Reparasjon av skinnseter bil , omtrekking impregnering renovering restaurering og rens av skinnseter stoffseter bilinteriør setetrekk osv.


Tar du vare på bilen og sørger for et grundig vedlikehold vil du både ha større glede av bilen og få mer.

Skyll godt av med rent vann etter vask. Tørker du bilen raskt etter vask før vanndråpene tørker på lakken unngår du slike støvprikker. Orker ikke kjøre rundt med en lukt av øl og magesyre i bilen. Alternativet er å vaske setet med. En jeg jobba sammen med gjore dette med alt av seter og.


En utvendig vask er nok det som utføres oftest på en bil. Selv om dette er den vanligste behandlingen, vil ikke det nødvendigvis si at. Vi raner deg ikke fordi du vil ta vare på bilen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.