onsdag 26. juli 2017

Interiørarkitekt private hjem

Vi kan kontormøbler og innredning. Ta kontakt med oss i dag for en god løsning. Om det er nybygg eller restaurering av eksisterende bolig higer vi etter å forstå hvem kunden er og hvordan de ønsker å leve i. Interiørarkitekt private hjem. Jeg arbeider med innredning for private hjem , hytter og offentlig miljø som restaurant, kafé, kontor, butikk og hotell.


Interiørarkitekt private hjem

Prosjekter i mange prisklasser. INTERIØRARKITEKT : Lang erfaring som interiørarkitekt i Oslo. Vi tar grep og kaster om på prosjektet slik at det blir best mulig.


Da kommer jeg hjem til kunden,. Et interiøroppdrag for private kunder vil jo variere mye i forhold til. Dermed hadde de et team med arkitekt og interiørarkitekt fra samme firma. I tillegg til private hjem ,. Oslobasert designkontor som tilbyr profesjonell bistand og leverer komplette interiørløsninger for offentlig og privat miljø.


Interiørarkitekt private hjem

I dette prosjektet var målet å skape en effektiv og hjemmekoselig samarbeidsarena som utløser motivasjon og. Vi tilbyr profesjonell rådgivning innen interiørarkitekt tjenester til offentlig og privat sektor. Private hjem i Norge pusses opp for flerfoldige millioner hvert år.


Om du bor i leilighet, enebolig, rekkehus, på en bondegård eller i en særegen villa – har. Vi tilbyr prosjektering og design av alt fra private hjem til store næringsbygg, restauranter og butikker. Vi har fokus på et godt samarbeid med oppdragsgiver, slik. Den største forskjellen på prosjekter i private hjem og hotell-, restaurant- og kaféprosjekter er fokuset på det å uttrykke en merkevare.


Interiørarkitekt private hjem

Les og se bilder fra tidligere prosjekter. Jeg har erfaring fra både privat og offentlig innredning. Da kan en interiørarkitekt være tingen for deg.


Hos oss fikk du blant annet se kjøkken fra den tyske. Noen ganger reiser jeg hjem til kundene for å få et overblikk over. Jeg vil ikke bli interiørarkitekt som betyr at jeg. Med private hjem som en viktig del. Dette er tross alt personen som skal hjelpe deg med hvordan det ser ut i hjemmet ditt!


Interiørarkitekt private hjem

En interiørarkitekt planlegger hvordan hus og bygninger skal se ut innvendig. Du kan jobbe med spesialinnredning av både private og offentlige bygg. Våre interiørarkitekter er godkjent MIAF,.


Vi tilbyr alle typer gardinsøm til både private hjem og større aktører. HJEM TJENESTER PRIVAT BEDRIFT. Begge er interiørarkitekter med lang og allsidig erfaring fra ulike prosjekter for private - og bedriftskunder.


Se hva interiørarkitekten gjorde i eget hjem. Floorplan interiørarkitekter hjelper deg med å utarbeide planer for å utnytte arealet i din bolig på en god og funksjonell måte, lage gode oppbevaringsløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.