torsdag 29. juni 2017

Elefantøre stikling

Elefantøre stikling

Begrepene avlegger og stikling brukes ofte om hverandre, men er ikke det samme. Avlegger er småplanter som vokser opp rundt morplanten,. Har du en stikling med mer enn et bladpar i toppen bør du vurdere å fjerne noen av bladene fordi stiklingen vil ha problemer med å suge opp nok vann til mange blader.


Planten jeg klippet fra var ikke så høy, så dette ble en ganske liten stikling. Jeg får bare krysse fingrene! Stiklinger er noe av det mest geniale som finnes!


En stikling er en klon av en plante, eller vegetativ formering som det heter på fint. Fikk den som en stikling av Solfrid for mange år siden. Det er faktisk nesten så. Om sommeren har jeg den i blomsterkassen i Glasshuset, der står den til oktober, november,.


Tallerkenplante, kinesisk pengetræ, pengeplante, missionærplante, elefantøre , Parasolpilea,. I ulikhet med utendørsplanter stammer potteplanter ikke ofte fra frø. Sliter du med å få plantene dine til å leve lenge? Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre.


Colocasia ( elefantøre ) Diskusjon rundt grønnsaker, krydder, bær og frukt i hagen. Jeg har købt en Pilea Peperomioides også kaldet kinesisk pengeplante, missionærplante, parasolpilea eller elefantøre på dansk. Avokadoer vokser ikke på trær (her i Norge). Men her er en enkel oppskrift fra stein til tre.


Elefantøre stikling

Pilea peperomioides eller kinesisk pengeplante og elefantøre , som den også hedder, skyder ofte små stiklinger i krukken. De små pilea-stiklinger kan nemt. Pilea stikling - tydelige prikker på blad Vi har set flere pilea-ejere stille spørgsmål ved de mystiske pletter der er under bladene. Jo større stikling , jo lettere er det å få til en ny plante.


Elefantøre liker å stå lyst, men ikke i direkte sollys. Når væksten ophører og bla­dene visner ne mindskes van­dingen. Camelia - Kamelia - Camellia Japonica. Pilea (… kinesisk pengeplante, elefantøre , parasolpilea).


Elefantøre stikling

Min mor fik en stikling af mig i efteråret,. Spørsmål angående roser, stauder, løk- og knollvekster, sommerblomster, fjellhage, klatreplanter og andre planter som pryder hagen. Da hun hørte at jeg efterspurgte den plante, gik hun ind i stuen og hentede en stikling til mig. Efter at have læst om elefantøre , kan jeg se,. En gave til minne om et kjært liv skaper håp for andre.


Takket være ditt bidrag, kan Kreftforeningen hvert år. Monstera er en pragtfuld plante, når den trives godt. Så helt ekspert er jeg ikke – er også lidt i tvivl om hvornår det hedder en stikling ,. Formering via stikling. De vil ikke stå i direkte sol, men de vil gerne have lys.


Vil du skaffe deg flere favorittplanter? Explore the latest and popular posts around the world from Instagram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.