fredag 24. februar 2017

Kjøkken bloggere

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Her er vår liste over Norges topp ti blogger som gir deg tips og inspirasjon til danmarksferien. Vi har slike herregårdslister nederst på innredning- kjempefint, men samler støv! Det er tid for å freshe opp det gamle kjøkkenet. Skape mer lagringsplass og generelt modernisere rommet.


Men, mulighetene er mange.

Sammen med mannen Lars-Kristian Eriksen som er fotograf, når hun flere lesere enn en mellomstor norsk nettavis – daglig. Da de rev taket på kjøkkenet , falt det ned aviser fra krigen, flasker, fyrstikkesker, skolebøker og masse annet. Nostalgisk stil eller ei, jeg ble revet helt med. Den beste delen av festen, og av livet, foregår på kjøkkenet.


JKE Design skaper derfor kjøkken som integreres i livet ditt og blir hjemmets naturlige samlingspunkt. Dette blir så spennende! Kjøkkenet er ikke helt der enda.


En meget entusiastisk, uavhengig brennevinsimportør står på kjøkkenet mitt og forteller, bare et par dager etter at jeg først leste om Tubi 60. Produktomtaler og inspirasjon til kjøkkenutstyr.

Vi gir deg en liten guide til fargesterke blogger - med bloggere som ikke er redd for gjenbruk,. I Sverige er nå antallet vannskader på kjøkkenet høyere enn lekkasjeskader på badet, ifølge Tryg,. Se hvordan to kjente interiørstylister velger å innrede kjøkkenet sitt.


Bli med hjem til Tahani Aiesh og Rikke Bye-Andersen. Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all. Så flott blogg du har :-) så moro med flere bloggere herfra! Er fra Sandefjord selv :-) gleder meg til å følge deg videre! På interiørbloggernes egen festdag Glansdagen ble Norges beste interiørblogg kåret - etter å ha mottatt tusenvis av stemmer.


Snarveier til nytt kjøkken. Har du tips til andre blogger? Skriv det i kommentarfeltet under artikkelen. Les også Klikk Boligs blogger: Mettes Boligblogg. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges.


Bloggmagasiner er gruppeblogger som samler innlegg fra bloggere som er medlemmer i gruppen. Nå har vi fått på plass benken under vinduet. Laget av kjøkken veggskap fra IKEA med en hobbyplate på toppen. Her kan vi nyte kaffekoppen og utsikten.


Nib har kåret de fineste kjøkkenene blant bloggerne.

Fra et lite lukket kjøkkenrom til et åpent delikat kjøkken. Når jeg flyttet inn var kjøkkenet et lukket. Vi visste at det bugnet av flotte kjøkken rundt hos bloggerne, men etter denne runden er vi nesten slått i bakken av alle de 3bidragene som. Her kommer masse inspirasjon når det gjelder pynting av kjøkkenet nå i disse juletider :-) Vet det er 2-uker til dere pynter, men nå får dere noen ideer i. Ta kurs der du bor, eller nettkurs.


Enkel registrering med smarte nettverktøy. Oversikt over butikker som selger kjøkken og bakeutstyr på nettet. Alle produkter til matlaging og baking. Jeg sitter ofte her på kjøkkenet og spiser frokost og lunsj, og nå er det ekstra koselig, synes jeg.


Jeg nyter gjerne kaffekoppen litt lenger. Kjempegodt helt enkelt - ute 08. I denne boken har Ida samlet sine nye personlige favoritter - hennes aller beste oppskrifter.


Rettene passer til enhver anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.