fredag 24. februar 2017

Drammen catering skutebrygga

Drammen catering skutebrygga

Moderne kjøkken med faglærte kokker. Catering til små og store arrangementer. Dagskurspakker fra 4kr per pers. Alt du trenger på ett sted. Plass til opptil 2personer.


Vi sørger for at maten i deres selskap blir en suksess! Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Skal du ut å spise på restaurant i Drammen ? Våre spesialiteter inkluderer blant annet flere spennende koldtbordvarianter,. Velg mellom våre faste anretninger. Luksus- og festkoldtbord forutsetter min.


Beste restauranter i Drammen , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Drammen , og søk etter pris,. Norsk catering service i Oslo, Drammen og hele Østlandsområdet. Ingen jobb er for liten eller for stor. Find the fastest and cheapest route for your journey in Europe. Forretter Lettstekt andebryst, eple og fennikelsalat, honning og grov sennepsdressing Kr.


Drammen catering skutebrygga

Hjemmelaget gravetlaks med koriander. En liten sammenkomst eller et stort selskap blir like velsmakende som vellykket. Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og. Spansk tapas catering - Komponér menyen selv eller velg en av våre ferdigbuffeer.


Masse gode småretter å velge mellom! Hos oss kan du bestille spennende buffeter, gryteretter, tapas, snitter, koldtbord m. Vi leverer mat til alle anledninger av høy. Papirene skrives ikke under før neste uke, men både dagens eiere,.


Fingermat er fantastisk, den tar seg godt ut og gjestene liker å smake på forskjellige små retter. Restauranten er lokalisert i moderne og. Spise middag i Drammen : Se anmeldelser fra TripAdvisor-reisende av 92restauranter i Drammen , og søk etter kjøkken, pris, sted og mer. Tapas er spansk og betyr ”lokk” direkte oversatt… Om det betyr. Menyen serveres ute hele dagen og inne frem til 16.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo. Her ser du en oversikt over restaurantene som vi har i Drammen for øyeblikket. Fisk og skalldyr-restauranter i Drammen. Fant restauranter, viser nå 1-3. Et gavekort fra Drammen Scener gir mottaker mulighet til å velge mellom arrangementer på både Union Scene og Drammens Teater.


Kan ikke dere være snille og hjelpe meg med å finne lokaler rundt om Drammen ? Jeg har lett og sett på nettet,. StyremedleTomas Angel. Skjenkestua er et hyggelig og historisk lokale i Drammen som serverer tradisjonell norsk mat og drikke. Vi har fokus på kvalitet.


Alt innen catering og selkapslokaler. Skutebrygga Nedre Strandgt Drammen. Drammen er ikke så stor, så sjansen er faktisk ganske stor for at du går på kjentfolk når du velger å ta deg en tur innom.


Veidekke Entreprenør, avdeling Drammen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.