fredag 30. september 2022

Zarges stige

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Zarges Nettbutikk - Zargesbutikken. Konfigurator til faste stige (lejdere) Brancher. Norges største på salg av zargeskasser på nett! ZARGES har altid stået for kompromisløs. Stabil stige for de store høydene med solide sidevanger.


Typegodkjent, så kan også brukes av proffen. Mange montører og håndverkere kommer opp i. MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Stort utvalg av Spiker og Stifter. Alle typer - til alle materialer. Serien er tilgjengelig i standardstørrelser, og gir perfekt.


Den ser ut som en list når den ikke er i bruk og felles lett ut til en stige ved hjelp av. Den gir en økt bredde på 1cm. Stige for din egen sikkerhet og effektivitet. Vårt mål er å alltid kunne tilby dere som profesjonelle den passende løsningen for ethvert krav. Stige Z6En svært praktisk og kompakt stige som passer inn i servicebilen.


Stigen er anvendelig både frittstående og anliggende og kan brukes i trapper. Climber Superkombi er stigen som løser de fleste behov til en rimeligere pris. En praktisk stigeløsning som gir deg høy, frittstående stige samtidig som den kan. Skyvestige 2-delt stige. Vi lover hurtig levering, høj kvalitet og priser, som er til at betale.


Både skyvestige og frittstående stige Kan brukes i trapp Stigestabilisator. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Våre tekniske selgere kan hjelpe deg med å finne rett produkt for rett applikasjon, ring oss gjerne! Altid Fair priser Hurtig levering i hele DK.


Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus.

Hver del er meter lang. Leveres med festeanordning etc. Her er stigen for deg som skal ha en stabil adkomst til høyere nivåer, samtidig som stigen skal være lett å flytte. Kjøp fra: Elektroimportøren AS. Vi leverer til hele Norge og kan montere på østlandet.


Skal du kjøpe stige i dag er det bare ett materiale det dreier seg om - aluminium. Gamle trestiger og tunge stiger av stålrør har ikke noe å stille opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.