torsdag 22. juli 2021

Voss klatrepark priser

Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Voss. En populær attraksjon for barn og voksne. Parken har alle mulige klatreaktiviteter. Finn oversikt over priser for aktiviteter i klatreparken.


Pris Veiledende pris fra. Sesongens opningstider er oppdelt i vår, sommar, haust og haustferie. Sjå detaljar for kva dagar vi helt ope. Vi kan ta imot gruppebestillingar både i og utanfor. Eg trur mange set pris på eit familievenleg produkt på Voss.


Ser du etter en opplevelse? Hos TrueStory kan vi gi deg mer enn 1forskjellige opplevelser (adrenalin, wellness, mat osv.). Se dem alle her på siden!


Voss klatrepark priser

For Barn fra bydel Grorud som skal bruke barneløypa, er det kostnadsfritt å låne utstyr. Dette er fordi det foreligger en intensjonsavtale mellom Oslo klatrepark. Se egen side med oversikt over våre PRISER og. Gjesåsen klatrepark AS refunderer ikke penger om endring eller kansellering av arrangementet grunnet vær. TrollAktiv planlegger å ha aktiviteter for barn over 1cm.


Ideell for hele familien med tøffere ruter for tenåringer og voksne. Spar penger ved å kjøpe billetten på. Oslo Sommerpark ligger på Tryvann. Barn, høyde under 1ckr.


I klatreparken Høyt og Lavt Hallingdal er det morsomme utfordringer for hele familien. Over apparater i trær og stolper! Mange zipline og løyper med ulik. Da må du prøve vår egen klatrepark i naturskjønne omgivelser.


Vaksne får same pris som born, men betaler ved innsjekk og ikkje på førehand. For born frå år eller eldre:. Novasol - best- pris garanti på. Vi satte stor pris på lavvoen,. Klatrepark i Haugesund med utfordringer for alle,.


Voss klatrepark priser

Vossklatrepark er rangert som 98. Billetter til Krossobanen kommer i tillegg. Myrkdalen Hotel er eit moderne fjellhotell på Voss og ligg berre to timar frå Bergen.


Hotellet ligg perfekt til, med ski inn. Drammen aktivitetspark forvandles til klatrepark om sommeren. Sentral beliggenhet i Drammen, minutter fra Oslo - Book enkelt online! Ho har med eigne midlar og dugnadsand bygd opp fylkets fyrste klatrepark.


Løypene er designa av Voss. Toget fra Bergen til Voss byr ikke bare på vill og vakker natur. Vi tilbyr svært gode priser for skoler og barnehager på dagtid.


SkogSprett nett og klatrepark ligger i idylliske omgivelser i Melsheia i Sandnes Kommune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.