torsdag 25. februar 2021

Vegghengt avfallsbeholder

Avfallsbeholdere, pedalbøtter og søppeldunker i flere farger og størrelser. AJ har avfallsbeholdere i alle formater. Se utvalget og kjøp i nettbutikken! Vi har avfallsbeholdere i alle størrelser. Alt for miljø og avfallshåndtering!


Kjempeutvalg i lekkert design.

Veggmontert sekkeholder for utendørsbruk. Har lokk med håndtak og klemring. Passer til plast- og papirsøppelsekker på mellom 1og 1liter. Sammenlign Sammenlign Lokk Slim Jim. Minior er en kompakt avfallsbeholder med tydelig identitet i støpt aluminium.


På grunn av sitt mindre format og fleksibiliteten ved å kunne feste den på stolpe. Enkel sekke-skjuler i toppen låser sekken til beholderen. Se vårt utvalg av utstyr og apparater til lekeplass, park og utemiljø her!

Bredt utvalg og gode avtaler. En stilren og solid avfallsbeholder i stål for innendørs bruk. Leveres standard med hjul for god mobilitet. Kjøleskap matavfallsbeholdere.


Vi leverer kjøleskap for matavfallsbeholdere som er meget praktiske i bruk. Skapene kommer i flere ulike størrelser, så ta gjerne. En stilfull og robust avfallsbeholder i grå pulverlakkert stål som kan stå alene eller modulbassert montert til en. I samme serie finnes vegghengt.


Ser du etter avfallsbeholdere? Vipp vegghengt såpedispenser. Gi ditt hygienesystem fra Tork et enhetlig utseende og hold området rent med våre strømlinjeformede søppelbøtter. Seterens-system Hygienisk rent toalettsete før bruk. Duftsystem Behagelig duft.


Askebeger, gulvmodell, sylinderformet. Modellene føres også som avfallsbeholder for vegg, se side og 8. Praktisk og stilren baderomshylle med tre hyller. Vegghengt askebeger med branndempende beholder Volum, L. Garnityr: Tørkepapir, såpedispenser og vegghengt avfallsbeholder for papir.

Intra Icon avfallsbeholder Utførelse:. Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme? Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger.


NOBEL Serien består av stående og vegghengt avfallsbeholder for kildesortering, utendørs benk og askebeger. Finn ut mer om kildesortering. Materiale i lakkert stål og tre. Hos Europris finner du masse produkter og utstyr for å fikse og pusse opp hjemme.


Vi fører kjente merker innen utstyr og redskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.