onsdag 30. desember 2020

Tepper i åsane

Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Innred med tepper i hjemmet og skap en lun og god atmosfære. Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt. Fargerike Åsane er din tilbyder av alt innen tapet, maling, malingsprodukter, gulvtepper, vinylbelegg og tepper på rull i hele Bergensområdet.


Vi holder til på Åsane Senter utenfor Bergen.

Vi fører gulvtepper, vegg til vegg tepper og laminat fra blant annet Storeys, Tarkett, Polyfloor,. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. Velg mellom tepper i en mengde ulike stiler, størrelser, former og farger – du finner sikkert ett eller flere tepper som passer til hjemmet ditt. Få den hjelpen du trenger i våre butikker i Bergen og Stavanger, eller kjøp direkte på gulvspesialisten. Kjøp tepper med valgfrie mål.


Gulvtepper i forskjellige størrelser, materialer og design. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. LUNE HJEM Først og fremst tilfører tepper en lun og koselig atmosfære.


Et rom med teppe vil alltid føles mykere enn et rom uten.

Tepper gjør det lett å skape. Vi har også sparkel, lim og primere. Hos oss finner du tepper til alle rom. Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem.


Finn det perfekte teppet til stuen, og skap en koselig atmosfære. Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modellene, farger og mønster. Shop enkelt online hos Ellos.


Ytre Arna Fyllingsdalen Ytrebygda Indre Arna Fana Kaland Nesttun Lone Bønes Loddefjord Laksevåg 0. Bergen sentrum Ytrebygda Nesttun Åsane Indre Arna Ytre Arna Solheim Fyllingsdalen Lone Fridalen-Slettebakken. Orientalske tepper med både medaljongmønster og heldekkende mønster. Stort utvalg av tepper og saueskinn.


Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov. Sertifisert spesialist på møbelrens og tepperens i Bergen. For et sunt og pent innemiljø. Rens av møbler og tepper for bedrifter og private hjem. Vi elsker tepper , både ute og inne!


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Skap et koselig og personlig hjem!

Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. De fleste tepper i naturfiber av noenlunde god kvalitet er innsatt med en flekkavstøter, som beskytter mot støv og skitt og forlenger teppets levedager. Et teppe kan motvirke et sterilt og pregløst interiør og skape en intim atmosfære.


Vi lar oss inspirere av tepper på flere ulike måter som for eksempel å. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.