mandag 2. november 2020

Vintergrønt i potter

Vintergrønt i potter

Et godt råd er å dekke til vintergrønt som er utsatt for sterk vårsol med strie,. De er en viktig del av hagene og uteplassene våre fordi de er friske og grønne året rundt. Med vintergrønne busker som einer, gran, rododendron og tuja får du mer liv i hagen, selv om vinteren.


Vintergrønt i potter

De gir også beskyttelse for småfugler og skjermer mot. Mange velger ofte typiske vintergrønne busker som supplement til sesongblomster som kan plantes i krukker og bed. Og vintergrønne busker som tuja,. Hvordan skal jeg behandler dem så de lever lengst mulig?


De skal ikke plantes ut til. Ikke sløs bort penger på å kjøpe nytt hver vår. Plantene kan fint overvintre i potter ute. Eg har mange store krukker med vintergrønt som står ute heile året.


Vintergrønt i potter

Krukkene bør vere frostsikre. Så da tenkte jeg kanskje at noen store potter med noe vintergrønt kan gjøre. Kasia Malec viser fram samlingen av vintergrønne planter.


Vi bruker informasjonskapsler for å analysere trafikk. Disse pynter jeg opp med mose, lav, lyng og vintergrønt – les artikkel om det her. Det er også praktisk å ha grønnsaker og salat i større potter. Dette er spesielt viktig for potter som er utsatt for regn.


Vintergrønt i potter

Mange ønsker seg busker, små trær og vintergrønt på terrasser og lignende. Det meste av vintergrønt og andre busker får vi tidlig om våren, derfor er sortimentet størst fra. Busker som står i potter , karplanter,. Når det kommer til ikke- vintergrønt så er snøbær og tartarleddved gode hekkeplanter med høy.


Har også to Asalea som har ovelevd i to vintre i potter. På vintergrønne busker viser frostskade seg i form av brunfarge på nålene. Da skjærer du bort det som er brunt og ser an. Det kommer ann på hvor i landet du bor, men det blir et hardere klima i krukkene enn i bakken uansett.


Bruk gjerne gamle potter til løkplanter,. Plukk kvister og vintergrønt fra hagen. Vintergrønt i krukker er også mer utsatt for svi og. En vakker påskedekorasjon blir enda flottere med blomstrende kvister fra hagen.


Hos Hageland finner du et bredt utvalg av planter til balkong, terrasse og hage. Hos oss finner du hekk, trær, vintergrønne busker, og blomstrende busker, stauder. Hei slank og fiiin Ringte helsekostbutikken og de hadde den.


Skal reise bort å kjøpe teen etterpå. Jeg krysser fingrene å håper jeg er like heldig som deg Er det. I vår uteavdeling for du alle typer planter til hagen som f. Abies balsamea Nana Dverg-Balsamedelgran er en edelgran med en lav og tett vekst. Fin til steinpartier og japanske hager. Når våren står for døren, finner vi fram krukker og potter , kjøper.


I stedet planter hun røsslyng sammen med krysantemum, eføy og litt vintergrønt. Lykken finner du i krukker og potter. Pynt med vintergrønt på balkongen.


Elsker å prøve ut all slags vekster i potter , og nøler ikke med å fylle tak og vegger med planter. Mange stauder sår vi, eller vi potter inn røtter som vokser seg store i løpet av sesongen. I løpet av sommeren høster vi materiale og stikker egne busker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.