torsdag 8. oktober 2020

Vaskemaskin symboler whirlpool

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Last ned bruksanvisninger. Whirlpools brukerhåndbøker følger med produktet ved levering. Du kan også laste ned bruksanvisningen her.


For å finne bruksanvisningen.

Kapasiteten er på kg noe som gjør den velegnet for små. Hvis bruksanvisningen til ditt Whirlpool -produkt er blitt borte vil du ofte kunne finne en ny på nettet eller ved å kontakte. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig. Vi har laget en guide til vaskesymboler! Prinsippet bak en vaskemaskin er enkelt,.


Ca år gammel Whirlpool. Symboler på gammel vaskemaskin. Lenke til innlegg Del på andre sider.

Find Expert Advice on About. Det er ikke lett å vite hva alle symboler betyr. Selvdoserende vaskemaskin. Fjerning av emballasje og kontroller: Etter at man har fjernet emballasjen, må man kontrollere at apparatet ikke. AEG, Electrolux og Whirlpool.


I likhet med Miele, har tyske AEG en stolt historie å leve opp til på vaskemaskin -fronten. Dessuten skaper symbolet til venstre på bildet over mye hodebry for nordmenn:. Les også: Ja, du kan blande rødt og hvitt i vaskemaskinen. Den tilhører enten en Miele- vaskemaskin med programmet Håndvask-ull eller Silke eller ved maks. Dagens platinablonde spørsmål: Hvordan ser kortprogram symbolet ut, eller hvilket nummer må jeg sette maskinen på?


Hjelp, electrolux vaskemaskin med feilkode E som. Over Million Visitors. Få rene og myke klær med denne vaskemaskinen fra Whirlpool. Med skånetrommel og FreshCare-teknologi får tøyet ditt den beste behandlingen. Den sto og blinket, og hendte ingenting.


Startknappen blinker to ganger, noe jeg. Norges raskeste nettbutikk!

Fra en vaskemaskin symbol skal du forstå typen vaskeprogram du må gjøre,. Andre rettene inneholder en mikrobølgeovn-formet symbol for å indikere deres sikkerhet. Finn reservedeler til Whirlpool. Hvis parabolen din ikke har noen av disse merkene,.


Et symbol med et strykejern med prikk betyr at man ikke må stryke tøyet ved en temperatur som er høyere enn 1grader. Vaskemaskin Test: I denne artikkelen. Jeg har nylig flyttet inn i ny hybel. Det fulgte med en ubrukt vaskemaskin.


Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Se alle nye tester på vaskemaskiner. Hvilken maskin vasker renest og fortest? Kjøp rett vaskemaskin med en gang!


Her kan du lese hvilken som har vunnet Best i test!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.