torsdag 8. oktober 2020

Stellebord med hjul

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Fine kvalitetsfelger til lav pris. Finn beste pris på Rubrikk. Praktisk stellebord i plast, størrelse 92x85x60cm.

En hjelpende hånd til bleieskiftet. Med skuffer og hyller har du alle nødvendigheter lett tilgjengelig, og unngår. Stellebord gjør bleieskiftet til en enkel sak. Hjul : Hjul på et stellebord må kunne låses slik at bordet står stille.


Bruksanvisning: Språk, sikekrhetsinformasjon og monteringsinstruks. Inkludert badebalje, stellematte og såpekopp. Rask levering og super service!


Et meget praktisk stellebord fra Ceba Baby med badekar rett under stelletoppen.

Du kan da de første månedene (opp til 9kg) stå å bade babyen. Som ekstra utstyr kan kurver, frontgrin polstringer og hjul bestilles. Trådkurver standar med lave kurver. Yttermål: 325x5m310.


Krakk til stellebord , vask etc. Høyde til øverste trinn er cm. Elektriske stellebord med vask, hever barna helt fra gulvet opp til din ideelle arbeidshøyde. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. For den aktive familien på farten anbefaler vi en stellekommode på hjul , da er det enkelt å ta med barnet inn i. Enkelt tilgjengelig fra rullestol.


Komplett stellebord med kraftige hjul og galge. Supert stellebord for deg med mindre plass hjemme! Hyller, stelleplate samt hjul på den ene siden! Stillbar ryggstøtte, sidegrinder, vannoppsamler med avløpslange og hjul med brems. Leveres også som stellebord med polstret plate.


Hjelpemiddeldatabasen - Hjelpemidler for vasking, bading og dusjing Mer et enklet prisgunstig stellebord.

Trendy er en eksklusiv stellekommode med skuffer og hjul. Sammenlign tilbud på Sammenleggbart stellebord med badekar i kategorien Babymøbler fra en rekke nettbutikker. Du finner også andre Møbler produkter fra Carena hos Lekmer. STELLEBORD MED SKUFF OG HJUL. Add to Wishlist Quick View.


Jeg ønsker meg et stellebord i heltre, med skuffer, uten hjul , badekar i og stellematte på toppen. Noen som har det, som kan ta bilde, fortelle meg. Lommer med plass til bleier, kremer og våtservietter for lett tilgang.


Multifunksjonelt gråsvartprikkete stellebord Rindö fra Carena. Med en stor og myk vattert stellematte med høye sidekanter, innebygd balje med propp og en lang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.