fredag 9. oktober 2020

Skuffeseksjon verksted

Med 3kompetente bilverksted fra sør til nord er din bil i trygge hender. Finn nærmeste verksted her. MECA Veihjelp inkludert. Rask levering og super service! Norges Billigste Priser?

Vi har solide og robuste skuffeseksjoner for verksted , industri og lager. Våre skuffeseksjoner fås i mange størrelser og modeller. Solide verktøyskuffer for oppbevaring av verktøy på f. Kan benyttes frittstående rett på gulv, med hjulunderstell, eller sokkel. Ingen bestilling er for liten og ingen er for stor for oss. Ta en titt på vårt brede sortiment av skuffeseksjoner til verksted.


Her finner du skuffeseksjoner i ulike modeller og størrelser - alt for å passe din virksomhet.

Utstyrt med kulelagrede skinner og sentrallås med to nøkler. LISTA skuffeseksjon 717x725x8mm. Leveres uten justerbare føtter. Ni skuffer med høyde på 1mm.


Hos oss finner du skuffeseksjoner for verksted og industri. Skuffene kan dras ut til 1. Vi har bord- og benk- skuffeseksjoner og smarte modeller på hjul, og justerbare gulvmodeller. Kjøp på nett Huskeliste. Velg skuffeseksjon og velg sokkel eller hjul, velg om du ønsker med topplate eller at den skal monteres under bordplate.


Flexline skuffeseksjon skuffer. Du kan også sette på håndtak. Solid skuffeseksjon med mange skuffer. Regner med det finnes brukere på forumet her som både har fine verksted ,. Da kan det også utvides med en liten skuffeseksjon på hjul som jeg kan bruke som. Praktisk verktøyvogn med skuffeseksjon , kroker og svingbare hjul, hvorav er låsbare.


Skap- og skuffeseksjon - KCL.

Vi er helt sikre på at du finner en skuffeseksjon som oppfyller kravene dine i vårt omfattende utvalg. Vi har oppbevaring og oppbevaringsmøbler til ulik bruk. Alt fra oppbevaring av klær og verktøy til småoppbevaring som penn og papir.


I den fikk familien plass til praktisk verksted , oppbevaring, carport og lekerom på loftet. Lekker design skuffeseksjon fra Unifor i hvitlakkert metall, stk skuffer, pent brukt. BxDxH: 861x500x954mm Str.


Her presenterer vi våre bestselgere til verksted. Resten av sortimentet finner du under Produkter øverst på denne siden. Easily share your publications and get. Verktøystativ-vogn inkl.


Vi bruker cookie på dette området for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å klikke på en link på denne siden gir du ditt samtykke for oss å sette cookies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.