tirsdag 22. september 2020

Trillebord stål

Se vårt utvalg av møbler for stuen. Kjøp trillebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer.


Trillebord stål

Alt fra standard produkter til skreddersøm. Vi produserer en rekke trillebord og andre standardprodukter til sykehus, vaskerier, storkjøkken, bakerier, matforedling, institusjoner og andre nærliggende bransjer. Stort utvalg av bordvogner og trillevogner. Vi har vogner i rustfritt stål med skuffer, hyller eller justerbare bordplater.


For å få tilgang til produktbilder, brukermanualer, sertifiseringer, etc. Kontakt oss for flere detaljer. RISATORP trillebord gjør maten du har kjøpt mer synlig og minsker risikoen for at grønnsaker blir dårlige og må kastes. Til håndtering av lettere gods har vi et stort utvalg av bordvogner på hjul, trillebord til servering og lagring eller til transportering av produkter.


Trillebord stål

I vårt utvalg av trillebord finnes også flere modeller i rustfritt stål. Disse bordene har ikke mulighet for oppheng av våre. Trillebord rustfritt stål. Leter du etter et nytt trillebord ? Hyllene kan monteres med kanten vendt ned eller opp etter behov. Ordentlige 1mm hjul gjør.


Bordene er helsveiset i rustfritt stål med kraftig rørkonstruksjon. SSG tilbyr hyllevogner og trillebord for ethvert behov. Trenger du å transportere gods innendørs, har vi helt sikkert den perfekte vogna for deg. Stål : Behandling: Lakkert. Lakkerte møbler kan rengjøres med en fuktig klut (et mildt rengjøringsmiddel kan anvendes).


Trillebord stål

Utført i rustfritt stål mm. Produktblad Last ned CAD-objekt. Høyde øvre hylle: cm. Avstand mellom hyllene: cm. Mål: 40x60cm plate 82cm høyde Trallen er i god stand.


Her selger jeg et gammelt trillebord i stål og treverk. Tøff Industri-stil med patina, perfekt til både privat og profesjonellt bruk. Rustfrie hjul kan bestilles som en tilleggsvare mot et pristillegg.


Trillebord stål

For henvendelser utenom åpningsti vennligst kontakt oss på post. Et stilrent trillebord i stål ,. Kontorhyller i stål fra Altistore hjelper til med å gjøre arbeidsplassen bedre når det blir. Med store hjul for enkel forflytning. Personlig utstyr til helsepersonell og studenter. Svithun trillebord er et solid bord i rustfritt stål.


Bordet leveres i mange ulike utførelser, og kan skreddersys. Praktisk instrument- og trillebord med skuffer. Det er fleksibelt i bruk og kan skreddersys etter ditt behov og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.