onsdag 30. september 2020

Tollnes catering

Tollnes catering

Kontakt oss gjerne og kom med dine spesielle ønsker, eller vi hjelper deg å finne frem til en riktig meny. Kjære gjest, vi prøver å gjøre det enklere og tryggere for deg som har matallergener. Skal du ha selskap eller en tilstelning? Har du spørsmål rundt dette kontakt oss gjerne. BRYLLUP,JULEBORFIRMAFEST eller en MINNESTUN har vi.


Tollnes selskapsmat AS fra , Telemark. Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til kun 7- kr. Velg blant de beste innen Tapas, Nordisk, osv. Minimum pers Kaldmat: Bakt torsk i westfalerskinke med ertepure, dillgravet laks, senne-pspotet, julesil frisk salat med.


Vi vil samarbeide med deg for lage en meny som passer din smak, ditt budsjett og stil. Villa Mat tilbyr de fleste cateringløsninger enten du ønsker mat levert på døren, eller om du vil at vi tar med oss kokker og servitører og gjør. Uten dere hadde vi ikke klart å ta hånd om så mange gjester på julebord og kunder på catering. Vi leverer catering og selskapsmat til alle anledninger. Det er viktig at alle felter fylles ut slik.


Hver dag tilbyr vi hjemmelaget dagens middag samt et stort utvalg av àla carte retter. Vi satser også stort på catering og. Dette har vist seg å være en etterspurt og svært. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Norges største catering -portal.


Din lokale oversikt i Porsgrunn. Leter du etter et festlokaler i Drammen? Vi disponerer Roklubben lokale i Drammen. Lokalene tar inntil personer. Ta kontakt for informasjon.


Tollnes catering

Vi takker også alle våre kunder på catering at vi har fått lov til å levere mat. Alt innen catering til store eller små arrangement. Mat og catering i Grenland. Om du skal ha selskap hjemme eller en sammenkomst på jobben, kan vi hjelpe deg med maten.


Trenger du en kokk eller servitører, kan vi ordne det også. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Catering Utleie Overnatting Arrangementer Personvern. Når kokken Anders Johan Pedersen skal velge råvarer til en ny meny ser han først på kalenderen.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Om Fiane Industribygg Ii As - Utl Bygg. De involverte aktører har alle lang fartstid innen servicebransjen. Godt innarbeidet kafe og cateringvirksomhet.


Vi lager god hjemmelaget mat og har en innholdsrik cateringmeny. En oversikt finner du her. Mine arbeidsoppgaver har vært: sjåfør, servitør, organisering av catering aktiviteter,. Gjerne noen som ikke er tilknyttet ett eget catering byrå.


Eller så er det jo ikke så værst på tollnes sitt klubbhus heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.