mandag 28. september 2020

To fondvegger

Du har bestemt deg: det er på tide med en kontrastvegg! Se film om hvordan du maler (gulnet) panel. Ikke vær redd for å bruke mønstrede vegger på soverommet. En fondvegg kan bli rommets smykke!


Mens eiendomsmegler Stenerud gjerne anbefaler å male fondvegger i andre farger, holder Thurmann-Hoelseth en knapp på å ta hele rommet.

Fra xl-bygg) Jeg ønsker en eller to fondvegger i litt mørk grå farge. Resten av veggene skal ha lys farge. Hvilke farger bør vi gå for?


Gulv, tak og vegger har fått hvitmaling, mens to fondvegger er blitt malt med industriell-grå maling. Noe vi alle ble veldig fornøyd med. Jo, det er i alle fall ni forskjellige veggfarger, i tillegg til sort på noen vinduskarmer, sier Katrine Pettersen og viser. Har akkurat avsluttet tapetsering av to fondvegger i stua, altså i spisestua og bak tv`en.


Gammel tapet kjøpt for kr rullen på Fretex.

Mange synes helt hvite vegger kan være litt kjedelig, men samtidig synes det er litt vanskelig å velge farge til et rom eller en vegg. Her har du noen tips på veien. Kom ikke her med en fondvegg, det synes hun blir halvveis. Hvite vegger gjør større, evt en eller to fondvegger i en passende farge.


Sørg for å slippe inn mest mulig lys, bruk gjerne speil til å bringe lyset videre inn. Man kan gjerne ha to fondvegger om det faller seg naturlig. Her i fargen Korngul og Valmuefrø. En herlig boligkjøper som kler de nye veggene godt. Glem hvitt og grått – nå slipper vi fargene fri!


Tapetet du velger kan påvirke andre til å tro at et lite rom er stort og et kjølig rom er varmt. Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Hun er heller ikke tilhenger av fondvegger , altså å male kun én av veggene i et rom.


Det deler opp rommet og gir dårligere romfølelse, mener hun. Skal pusse opp og har valgt Skagen som primærfarge til stue og ganger etc. Det gir en fin flyt gjennom interiøret.


Denne oppskriften er til en helt vanlig ildfast form, men du.

Det er ikke usunt, og det er superenkelt! Materialpaletten er i jordfarger, fondvegger i ulike blå-grønn farger, gulv og vegger er lyse. Grått er tidløst og fortsatt veldig populært blant mange. Fra lyst, lett interiør og lyse vegger med én kontrastvegg – ser vi nå mer monokrome rom.


Skal du være trendy med malingen nå, er det flere farger på samme vegg som gjelder. Fondvegger er gammelt nytt. Jeg valgte eggehvit smartpanel og to fondvegger med tapet. Tanken var at jeg da kunne male etter hvert.


Jeg skal ha to fondvegger i stua med tapet og vil veldig gjerne se hva dere andre har gjort for inspirasjon? Vi har jo hatt mørke vegger her i huset i flere år allerede - og de har vært fire forskjellige fondvegger her: Dempet sort, St. Pauls blue, Deco blue og Bergknatt.


Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE fargene som harmonerer godt til fondvegger , detaljer og andre småsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.