fredag 25. september 2020

Skyr q meieriene

Skyr q meieriene

Skyr Mini - for de minste. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Derfor er vi stolte av å nå. Nå er det vel strengt tatt variantene i bøtte. Resultatet førte til at de i. Det faller i dårlig jord hos en islending med USA-suksess.


Skyr q meieriene

Leserne har mest tro på dette nye produktet. Se ernæringsfysiologens dom og hva vi syns om smaken. For et lite meieri som oss betyr det mye å få anerkjennelse på at man gjør noe riktig.


Q - Meieriene , Nesttun. This launch of this product has gone on to win a star at Stella, the Norwegian award for. Jeg regner med at de aller fleste har fått med. Som navnet tilsier er cottage cheese en ost, men visste du at både skyr og kvarg også er ost, og ikke yoghurt som mange tror?


Nå hevder de Tine har kopiert deres strategi for å gjøre det samme. Det kommer stadig nye typer yoghurt i butikkene, og etter hvert har det også kommet en del typer som ser ut som yoghurt, men som egentlig er laget av kesam. Det er bare å si takk til alle i handelen som hjalp oss og til.


Presseinvitasjon: Landbruks- og matminister Jon Georg Dale tar mandag 7. Den fløyelsmyke islandske. Nå får du nyheten i KIWI. One Response to Å du, å du …ja, nå er det gjort da! De var først ute med skrukork, vindu på melkekartongen og yoghurt på pose.


Dette er tidenes største lansering fra Q. Denne hadde aldri blitt til hadde det ikke vært for forbrukerinnspill. Dette må sies å være en revolusjon i barneyoghurthyllen. Produksjonen foregår i Klepp.


Artig og barnevennlig fruktfigur på emballasjen, men jeg stusset litt. De får dårligere resultat. Kavli er i dag hovedaksjonær i selskapet, men lokale bøndene er også medeiere.


Skyr q meieriene

Q -Meieriens produkter kommer fra de to meieriene på Jæren og i Gausdal. Tanken er at kundene skal ta aktiv del i utviklingen av nye produkter. Var egentlig ikke noe å lure på om jeg skulle kjøpe en eller ikke.


Grønn te og sitron må jeg. Q SKYR har etablert seg som et sunt. Agency: MK Norway (then MK Bergen) Account Director: Svein Roger Selle Account Manager.


Sammen med forbruker skaper vi de beste smaksopplevelsene og de smarteste løsningene. Ikke noe bombe at det smaker drikkeyoghurt av denne, en ganske så syrlig en sådan ja. Norske forbrukarar ønskjer.


Hver dag lager vi produkter med lidenskap og kjærlighet til tradisjoner bygget gjennom mange år på en rekke meierier i landet vårt. Vi tar også ansvar for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.