mandag 10. august 2020

Utleie av bord og stoler

Kjøp bord og stoler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Langbord i tre og plast, bordsett med benker, cocktailbord i mange størrelser, isbor buffetbor og mye, mye mer.


Leie av partytelt og rammetelt fra 3m til 40m bredde. Bord til enhver anledning! Partytelt utleie og alt av møbler, servise, duker, rød løper til bryllup og events i Oslo og Østlandsområdet.

Utleie av mobil scene, toalettvogn etc til. Forskjellige benker, bord og stoler , for utleie til forskjellige anledninger. Utleiekompaniet driver med utleie av partytelt, bord , stoler , dekketøy, servise, dekketøy, duker, catering og til bryllup, konfirmasjon, firmafest, events. STOL UTLEIE : Klappstol.


Griller - Bardisker hvit og sort med mer. Wiik har en rekke stoler og benker. Alle er egnet til å skape effektive sitteplasser i lokaler, enten det gjelder for konserter eller. Kan hentes i Mjøndalen evt.


Dere holder festen - vi skaffer resten!

Leier du dekketøy og duker av oss,. Viser alle resultater. Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du vår bruk av cookies. Har per nå 1stoler og bord.


Tilbyr også hjelp til oppsett. Vi tilbyr utleie rom til møter, kurs og arrangementer. Bestill overnatting online i dag! Skal du arrangere selskap?


Dette kan enten hentes hos oss og leveres tilbake hit eller leveres på stedet mot. Ved utleie fordres at leietaker gir riktig informasjon og god beskrivelse av behov. Behov for flere bord og stoler ? Trenger du flere bord eller stoler til spesielle anledninger, små selskaper. Vi leier ut bord , stoler og benker i mange slags varianter.


Ditt søk på utleie bord og stoler vestfold ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Rent a Tent er en ledende aktør innen teltutleie og utleie av dekketøy, bord , stoler osv til fest og arrangement. Hos oss får du alt du trenger av telt og tilbehør.


Fra små partytelt og messetelt,. Sammenleggbare plastbord beregnet til 6-personer. Stort utvalg i bord og stoler for utleie.

Vi stiller også med scener,. Vi har nå flere typer hoppeslott for utleie. Hjemmeside opprettet av. Vis som rutenett liste Mer info.


Vi leverer tepper, møbler og annet utstyr til messer og arrangement, både i privat og bedriftssammenheng. I dag er vi representert med avdelingskontor i Oslo. Quick up telt 3x3m og 3x6m. Diverse andre telt, bord og stoler. Trebord og krakker, toaletter, tribuner, sperregjerder.


Har du tenkt å grille mat så leverer vi et godt utvalg av både kull og gassgriller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.