fredag 21. august 2020

Tørkestativ stål

Tørkestativ stål

Jemtland tørkestativ er et meget solid tørkestativ med stor kapasitet. Tilpasset for fuktig miljø. Menuetts tørkestativ kan roteres 360°,. En robust konstruksjon av pulverlakkert stål gjør tørkestativet både værbestandig og stabilt,. Våre modeller er produsert i varmforzinket stål som er pulverlakkert i hvit utførelse.


Tørkestativ stål

Stativene leveres komplette med snor,. To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy. Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg-til-vegg og flere typer til å felle opp. Tørkestativ Alustar 60m 69- per stk Kjøp. Stål kan brukes til mye mer enn robuste produkter til bruk utendørs.


Våre tørkestativ er beregnet på vestlandsvær og andre steder det er værhardt. Heng opp klesvasken enkelt og praktisk med WallFix tørkestativ fra Hollandske Brabantia. Førsteklasses utendørs tørkestativ med m tørkekapasitet. Snurrer rundt på en smidig måte. Sokkelrør monteres i bakken uten støping.


Tørkestativ stål

Stål AS er ledende i Norge på produksjon av flaggstenger med tilbehør. Vi leverer flaggstenger, stativ, kule, line og flagg både til privat og. KitchenTime selger tørkestativ fra kjente varemerker!


Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Espenes AS lagerfører forskjellige tørkestativ i stål. Mobilt tørkestativ som har tre sammenleggbare ben, m tørkesnor og er laget i galvanisert stål og aluminium. Inkludert oppbevaringspose. Da er Brabantia tørkestativ et utmerket alternativ for deg!


Det hengende tørkestativet er laget av rustfritt stål med justerbare armer som gjør det ideelt å. Forankringsdetaljer medfølger. Vi har produsert ett nostalgisk tørkestativ , som det var så mange av i gamle dager. Har du spørsmål om produktet?


Midthaug har sitt hovedkontor og produksjonslokaler på Kleive i Molde Kommune. Veggbraket (cm), galvanisert stål , hvitlakkertx. Et utetørkestativ gir tøyet god tørk og frisk luft. Svingbart tørkestativ med ovale armer, lakkert i grått eller hvitt.


Tørkestativ stål

For 5-år siden kjøpte jeg et genialt stativ som henger i taket og enkelt kan heises opp og ned. Det ser bra ut i grålakkert stål. Vi selger blant annet vegghengte tørkestativ og kan levere over hele landet.


Se vår nettbutikk for mer informasjon. Lappsets park- og gatemøbler kan brukes til å etablere komfortable sitteplasser i hager, parker og gater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.