mandag 24. august 2020

Skaugum utested

Norges Billigste Priser? Riktignok har vi alle hørt om Krompens overomtalte besøk,. Jeg dro selvsagt til et annet utested litt ærmere sentrum,. Helårsåpen bakgård med god musikk og en helt egen atmosfære.


Om er det svalende skygge her, og på kalde dager sørger varmelamper, varmekabler,. Er ikke lov å danse og ha det gøy der. Vaktene kaster deg ut hvis du uheldigvis dytter borti de.


Skaugum er et useriøst utested. Maken til folkeskikk skal man lete. Adresse: Wergelandsveien 17. Valkyren – Valkyregata15. Det var her han tok sin siste drink før.


Her finner du en oversikt over utesteder og barer i Oslo og Akershus. Gården benyttes som residens av kronprinsparet. Sirkus er et utested og selskapslokale med tre etasjer som ligger i Bygdøy Allé 5. I de gamle og minneverdige lokalene til Baroque Bygdøy Allé, Lille Smuget og. Vi begynte med inngangspenger på lørdager fra klokken 23. Resultatrapport palace grill restaurant livsstil mat vin utested nattklubb.


Restaurant og bar som glir over i et pulserende utested i helgene. Utestedsguiden - din guide, ditt utested ! På Christiania får gammelt møte nytt, og antikviteter knyttes sammen m. Av og til er det intimkonserter på Palace. VU Oslo er en intim nattklubb med behagelige sittegrupper, drikkebord og egen bakgård.


Arrangementer, fest og uteliv: As of (Nederst i KJ) Karaokebar, trenger ingen nærmere foklaring. Luux er et utrolig utested som fordeler seg over fire etasjer. Her får du servering i skikkelig bakgårdsomgivelser akkompagnert med fet musikk og en unik atmosfære. Hipt utested på Grønland med mye på plakaten og stor takterrasse.


Skjult ID med pseudonym rock lø. I staden legg dei ned mjølkeproduksjonen og vil prøve å leige ut jorda. Sawol serverer soul food på dagen og forvandles til et populært utested på kveldstid.


Her kan du nyte godt med drikke med venner på uteterassen,. Torshov, beste uteservering i byen med stenger 00. Enig, er ikke lett å finne utesteder i Oslo. Men prøv Bar Bygdøyalle og Baroque i Bygdøy Alle. Tips til bra utested i Oslo med danseplass?


Anonymous poster hash: b2ceb. Med dirigent Helga Botn, kapellmester Åge Reite og bandet Number Seven Deli underholder Østensjøsangerne med kjente norske låter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.