mandag 31. august 2020

Rugetid jumbo vaktel

Hvor lang tid tar det egentlig å klekke vaktler? Bare lurer på om de har. Begge arter har lik rugetid og blir kjønnsmodne omtrent i samme alder.


Kan levere 1til 3verpeklare høner ad gangen til de som ønsker å drive med. Funger fint, men de sparker fort mye bunnstrø oppi og vannet må skiftes ofte. Når det gjelder begrepene jumbo eller magnum så vet jeg ikke så veldig mye.

Rugetid Døgn: Merknad: Vending, Lufting og Ekstra fukt. Har lagt bobwhite vaktelegg og vaktle( jumbo ). Det sies å være arter av vaktel ,. Jeg har en del vaktel i fjøset for eggproduksjon. Det er tydelig at deres dyr har det veldig fint. Har vaktler og egg i alle varianter til salgs. Euro vaktel , Jumbo vaktel (Sender i post heile landet) Se bilder her.


Det går ganske fort, fra ruging til slakting.

En vaktel har et kort og intenst liv, og lever bare ca år. Men slaktehanene lever adskillig kortere, da. Vaktler er noen fantastiske skapninger! Og jeg må si at dette var fin lesning. På disse sidene har jeg forsøkt å samle informasjon.


En liten, gulbrun spraglet fugl med meget kort hale og tykk kropp, ikke større enn stær. Vaktel , fugleart i fasanfamilien. Den lever skjult og oppdages lettest på.


Rugeegg av vaktel på bestilling. Samler kun egg som er mellom 12. I går var det tid for slakt. Gruet meg til dette, men gikk veldig bra. Har aldri laget vaktel før, så ble litt prøving.


Venligst d eller registér dig. Modtog du ikke en aktiverings-e-mail? Vitstrupig vaktel är i grunden en rödbrun relativt liten hönsfågel, 24–centimeter i läng fläckad och streckad i svart och vitt.


Sett ovnen på 1grader. Brun vaktlene godt på alle sider i oljen i en panne på høy varme.

Oppskrifter for vaktel oppskrift. Japansk jumbo vaktel , hona, viltfärgad. Fransk jätte vaktel , honungsfärgad.


Vaktlarna som hålls för ägg och kött är av arten japansk vaktel , Coturnix japonica.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.