torsdag 27. august 2020

Renovere 60tallshus

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Populært å modernisere 60-tallshus. Det første de gjorde var å engasjere en arkitekt. Pusset opp 60-tallshus : Totalrenoverte og fikk mer lys, lavere strømregning og fasjonabel utsikt.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Bygget 60-tallshus på drømmetomta. Elin og Arnt Olav satser på retrodetaljer på Åfarnes. Med enkle fargevalg og et påbygg ble den gamle villaen igjen en moderne familiebolig.


Da paret kom hjem fra ferie, flyttet de inn til Bentes foreldre og tok fatt på oppussingen. Planen var å renovere kjøkken og stue og å la resten vente. Gode praktiske løsninger kombinert med kjølig eleganse i rødt, hvitt og grått er noe av det som kjennetegner den nyoppussede boligen i Drammen. Det kjedelige ferdighuset er har fått nye løsninger og spennende innredning.


Nordmenn må bli flinkere til å tenke energitiltak når vi pusser opp. Særlig damene må overbevises om at veggisolasjon er vel så viktig å tenke på som lekre. Den store interessen bekreftet inntrykket vi hadde om at folk vet ikke hva de skal prioritere når de skal renovere husene sine eller hvem de bør. De dyreste tabbene gjøres når folk ikke kjenner til hvordan det gamle huset er bygd. Se hva du bør unngå her!


Interiør - Inspirasjon - Trend - Design - Styling. Første gang Hege og Espen Bækkelund så eneboligen tegnet av arkitekt Kristian Biong innvendig, var en søndag med snøføyk i februar for tre år siden. Entreprenør Skal renovere et ba trenger fagfolk til å utføre arbeidet.


Trenger tilbudt på å utføre dette (se vedlegg) Vil ha folk på befaring. Jeg kan enten renovere huset eller bygge nytt på samme tomt. Er usikker på hva jeg skal gjøre. Familien Høyessens lille 60-tallshus , ble etter grundig rehabilitering til et drømmehjem over to etasjer. Gamle hus med originale vinduer intakt er i dag en sjeldenhet.


Min kjæreste og jeg lurer på hvor mye det ca. Stilen var veldig romantisk. Nå er hele huset endret.


Totalrenovering i Fugleliveien Bygg herre : “Vi brukte Spar Eiendom som totalentreprenør ved ombygging og utvidelse av vår bolig fra 60-tallshus til moderne. Den gamle kjelleren ble som ny etter at ekteparet rehabiliterte det 3år gamle huset i Melsomvik. Jeg bor i et hus fra midten av 60-tallet. Når gammelt veggpanel tas bort finner jeg fukt i større mengder enn jeg liker.


Fukt i kjeller, løsninger og pris? Hus, hage og oppussing: Hei! Vi skal nå kjøpe et hus, kjøper det fra familien!


Faktaboka Lag rom i kjelleren er derfor nå revidert og utvidet for å vise enda mer detaljert hvordan man bør gå fram for å få tørre oppholdsrom i. Glassfiberstria kan skjules på flere måter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.